Iako princ Harry nije poznat po svojim kulinarskim vještinama, iznenadit ćete se kad čujete da je tijekom godina savladao nekoliko jela - i to prilično dobro. Dok je Meghan Markle glavna kuharica u njihovom domu, vojvoda od Sussexa zna kako pripremiti ukusan i zdrav doručak.
U svojoj novoj Netflixovoj emisiji With Love, Megan, koja je pokrenuta u ožujku, Megan je otkrila kako izgleda podjela uloga u njihovom domu te tko kuha.
U jednoj epizodi, dok je kuhala s prijateljicama Kelly Mackie Seiffen i glumicom Abigail Spencer, Meghan je spomenula svog supruga.
'Nedavno je napravio savršenu kajganu', pohvalila ga je s osmijehom.
Iako se čine jednostavnima, kajgana može biti iznenađujuće zahtjevna - vječno je pitanje treba li je brzo pripremati na visokoj temperaturi ili polako na laganoj vatri. Ako se odlučite za bržu opciju, cijeli doručak može biti gotov za manje od tri minute! Bez obzira na metodu, izgleda da je Harry svoju pripremu jaja usavršio.
Harry često priprema kajganu za Meghan i njihovo dvoje djece - princa Archieja i princezu Lilibet - a stručnjaci kažu da je to puno zdraviji doručak nego što mnogi misle.
Faye James, urednica HELLO!-a i ovlaštena nutricionistica, objašnjava da kajgana donosi niz zdravstvenih prednosti.
'Kajgana je izuzetno hranjiva. Izvrstan je izvor kompletnih proteina te sadrže svih devet esencijalnih aminokiselina', kaže.
'Bogata je vitaminima B skupine, kolinom, vitaminom D i zdravim mastima, koji zajedno podržavaju funkciju mozga, razinu energije i funkciju hormona', dodaje.
Međutim, Faye upozorava da način pripreme može značajno utjecati na kvalitetu obroka.
'Važno je ne pretjerivati s maslacem ili vrhnjem. Najbolje je jaja lagano pripremiti u tavi s neprianjajućim dnom, s kapljicom maslinovog ulja ili malim komadićem maslaca', naglasila je.
Dodaje da nutritivnu vrijednost jela možete pojačati dodavanjem svježeg začinskog bilja, špinata ili rajčice, prenosi Glossy.