Ovan

Posao: Nešto bolja energija i pozitivnije raspoloženje daje veće šanse da tipični Ovnovi danas budu uspješniji na profesionalnom planu nego prethodnih dana.

Ljubav: Veći dio ovog četvrtka trebat će vam dosta razumijevanja za želje i potrebe druge strane u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguće su povremene glavobolje.

Bik

Posao: Malo opušteniji dan je pred Bikovima. Obratite ipak dovoljno pažnje na dokumentaciju jer možete izgubiti važne papire.

Ljubav: Ako ste slobodni, imate priliku za uspostavljanje lijepe komunikacije s nekim tko vam se dopada. Ne oklijevajte, da ne biste propustili svoju šansu.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Blizanci

Posao: Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Blizanaca, ali uz dosta uloženog vremena i potrošene energije.

Ljubav: Određeni dio vremena i energije odnijet će vam i događanja u sferi ljubavi. Nemojte žaliti truda, vrijedit će. 

Zdravlje: Pad energije.

Rak

Posao: Budite što mirniji i pokažite dostojanstven i diplomatski pristup svemu što vam bude dolazilo u susret danas. Na neke stvari nećete moći mnogo utjecati. 

Ljubav: Za očekivati je da vas danas očekuje u najmanju ruku jedno ugodno iznenađenje od osobe koju volite. Možda nešto što davno priželjkujete.

Zdravlje: Vodite računa o prehrani, piše Astroputnik

Lav

Posao: Treba obratiti pažnju na neki postojeći posao, mogao bi spletom loših okolnosti biti prekinut i nanijeti vam dosta financijskih problema.

Ljubav: Ma koliko se trudili i pokušavali nametnuti svoju volju u sferi ljubavi, ovaj četvrtak nije baš povoljan da ostvarite takve svoje namjere.

Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Djevica

Posao: Uz dosta muke i prilagođavanja imate realne šanse napraviti vrlo dobre poslovne dogovore i poteze. Samo strpljivo, iako i ne bude baš sve onako kako priželjkujete.

Ljubav: Svaka zajednička aktivnost odisat će pozitivnom energijom i lako ćete se dogovarati oko svega.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Možete imati probleme s nadređenima, ili pak rješavati zaostale stvari iz prethodnog perioda. Morate ići korak po korak, jer u suprotnom samo doprinosite velikoj napetosti i kaosu.

Ljubav: Ovog dana sve vam ide na ruku pa očekujte više ugodnih ljubavnih iznenađenja, posebno ako negdje izađete s društvom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpion

Posao: Možete napraviti ozbiljnije greške i propuste, posebno u papirologiji, stoga nigdje ne žurite.

Ljubav: Odgovaralo bi vam otići negdje zajedno i na taj način biste ovom pozitivnom energijom koja je trenutačno jaka između vas dvoje dodatno pokrenuli i stabilizirali odnos. Pravo vrijeme je za godišnji odmor.

Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih ozljeda. 

Strijelac

Posao: Posebno bi bilo dobro i korisno imati pored sebe osobu od povjerenja koja želi i hoće vam pomoći da izađete iz nekih moguće kompliciranih papiroloških zavrzlama.

Ljubav: Imat ćete prilika za nova poznanstva, pa se očekuje da uživate u bar jednom lijepom i opuštenom druženju.

Zdravlje: Budite u pokretu, fizički aktivni.

Jarac

Posao: Dobre šanse i prijedlozi vam dolaze, itekako razmislite o onome što vam se nudi jer bi vam to moglo otvoriti vrlo povoljan naredni poslovni period. Ovo se naročito odnosi na poslove vezane za inozemstvo.

Ljubav: Slobodni Jarčevi, ne dozvolite da vas prošlost vašeg ljubavnog života sputava, okrenite drugi list.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Evo konačno, nakon dužeg vremena jednog radnog dana u kome Vodenjaci mogu imati miran i kontinuiran tempo poslovnih aktivnosti, a i pomoć sa strane neće izostati. Neke se situacije naglo mogu preokrenuti u vašu korist.

Ljubav: Pokušajte se opustiti i eventualno provedete malo vremena u društvu prijatelja. Odgovarat će vam pozitivna energija.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Pozavršavajte sve obaveze koje imate, ne gurajte ih pod tepih, da se ne biste našli u nezavidnoj situaciji i budete kritizirani od strane suradnika ili nadređenih za neke zaostale nezavršene stvari.

Ljubav: Potrebna je doza opreza u sferi komunikacije, jer će fitilj biti kraći nego inače. Morate se potruditi povući ručnu u pravom trenutku, kako ne biste izgubili neko dragocjeno vrijeme i živce.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.