Poznati astrolog Pavel Globa izdvojio je tri horoskopska znaka koja će tijekom srpnja 2024. uživati ​​u obilju, prosperitetu i povoljnim financijskim prilikama.

Svemir će u najtoplijem mjesecu posebno razveseliti Ovnove, Strijelce i Ribe, a novac može doći iz neočekivanih izvora.

Ovan

Ovnovi, sreća će biti na vašoj strani – novac će samo teći u vaše džepove! Odjednom će se pred vama otvoriti brojni putevi zarade i većih prihoda.

Ovan.jpg
Shutterstock 

Možete očekivati ​​da će vam neki stari dugovi biti vraćeni, te da će vam novac dolaziti iz neočekivanih izvora. U srpnju ćete imati puno posla, ali u svemu ćete jako dobro plivati. Vaši nadređeni će taj trud znati prepoznati, cijeniti i nagraditi.

Strijelac

Strijelci, očekuje vas materijalni uspjeh za koji ćete vi biti zaslužni.

Točnije, neke vaše vještine i sposobnosti konačno će se isplatiti. Vaša će marljivost biti bogato nagrađena, no ta nagrada ne mora nužno doći u obliku plaće, povišice ili bonusa. To također može biti prihod koji dolazi od posla sa strane, samostalnog projekta ili vašeg hobija.

Strijelac.jpg
Shutterstock 

Svakako ne smijete propustiti priliku da svoj hobi pretvorite u profitabilan posao, odnosno povremeni način zarade.

Definitivno je vrijeme da razmislite o uvođenju pasivnog prihoda u svoj život. Ako već nemate hobi, možda vam u srpnju na pamet padnu zanimljive ideje o pokretanju vlastitog posla. Ovo će zasigurno biti mjesec pun entuzijazma.

Ribe

Ribe, moći ćete uživati ​​u sretnim okolnostima vezanim uz vašu financijsku situaciju. Intuicija će vam pomoći da donesete ispravne financijske odluke, izbjegnete gubitke i povećate stanje na bankovnom računu.

Ribe.jpg
Shutterstock 

Najviše sreće po pitanju boljih prihoda imat će one Ribe koje su aktivne, marljive i ne boje se riskirati u poslovnom svijetu. Zvijezde podržavaju i mudra ulaganja, posebice u nekretnine i vrijednosne papire, piše Žena