Ovan

Posao: Još jedan naporan radni dan nalazi se pred Ovnovima, razilaženje u stavovima i nesporazumi sa suradnicima mogu vam dodatno zakomplicirati poslovnu situaciju koliko god se i vi i druga strana trudili pronaći zajednički jezik.

Ljubav: Danas biste mogli biti u prvom planu kada je ljubav u pitanju. Zračite neodoljivim šarmom i pozitivnom energijom, što neće ostati neprimijećeno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Mnogo komunikacije u vidu sastanaka ili pisanih dokumenata je pred vama, traži se prilagodljivost kolektivu, njihovoj dinamici, radna atmosfera bit će pozitivna.

Ljubav: Vi mislite da dobivate malo, a da zaslužujete puno više. Danas nije preporučljivo forsiranom pričom dodatno komplicirati situaciju.

Zdravlje: Pregledajte krvni tlak, piše Astroputnik

Blizanci

Posao: Nije loš dan za one Blizance koji su zadovoljni aktualnom poslovnom pozicijom, neke poteškoće u dosadašnjim načinima rada mogle bi se riješiti kroz neku novu suradnju ili uz nečiju pomoć.

Ljubav: Trebate se posvetiti na prvom mjestu sebi, a onda u sve uključite i partnera. Preuzmite inicijativu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako vas i danas očekuju brojne obaveze, nema razloga za strah, krenite po prioritetima i sve ćete uspjeti završiti.

Ljubav: Nije isključeno da ste nekome tajna simpatija, da skriva svoje osjećaje u nadi da ćete vi prvi odreagirati.

Zdravlje: Vodite računa o svom respiratornom sustavu.

Lav

Posao: Imajte dosta obzira u komunikaciji sa suradnicima. Bit će vam potrebno puno napora i energije danas kako biste uspjeli bar dio zamišljenog realizirati na način koji vi želite.

Ljubav: Određene sumnje ili nezadovoljstvo koje osjećate na emotivnom planu treba preispitati, pronaći uzroke, pa tek onda reagirati.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Djevica

Posao: Potrebno je napraviti neku promjenu u vašem načinu rada, situacije vas na neki način upozoravaju da kasnite po mnogim pitanjima i da je vrijeme da se pokrenete.

Ljubav: Opuštanje vam je potrebno kada je ljubav u pitanju, zato se potrudite napraviti sve što je u vašoj moći kako biste se bolje i zadovoljnije osjećali.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Neke situacije ili osobe vas mogu konstantno kočiti, tjerat će vas da usporavate, da ponavljate stvari, pritiskat će vas i nametati vam odgovornost.

Ljubav: U vašu blizinu se vraća osoba koju dugo poznajete, a koju niste dugo vidjeli. Budite na oprezu jer vam se može učiniti da pored sebe imate neku osobu koju niste ranije znali kao takvu, prikrivat će svoje pravo raspoloženje.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpion

Posao: Fokusirajte se na prioritete, i krenite jedno po jedno završavati. Ako je potrebno zatražite pomoć osoba od povjerenja.

Ljubav: Sve vaše aktivnosti i danas će biti usmjerene na prošlost, jer to je trenutačno jače od vas.

Zdravlje: Moguće tegobe sa želucem. 

Strijelac

Posao: Dobar je dan za srediti zaostale radne obaveze, a za pokretanje novih ideja pričekajte povoljnije okolnosti.

Ljubav: Ovo može biti izuzetno lijep dan za vas dvoje pa se maksimalno potrudite i uživajte.

Zdravlje: Pad energije.

Jarac

Posao: Ne možete se prilagoditi svima, ali morate prepoznati i štititi svoje interese, neke stvari prešutjeti, na neke stvari pristati, a sve zbog svoje poslovne budućnosti.

Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu imati i dalje izazova, jer vam prošlost ne da mira. Poslušajte svoje srce.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Priča svakako ide u onom pravcu koji vama odgovara i samo je potrebno imati strpljenja i ne raditi neke nepromišljene korake.

Ljubav: Nova poznanstva se samo redaju, a ima i osoba iz prošlosti koje se tu motaju. Prošlost svakako treba ostaviti tamo gdje joj je i mjesto.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Sve vam ide na ruku i pored povremenih poteškoća, komplikacija, ponavljanja situacija i komplikacija u dogovorima.

Ljubav: Slobodne Ribe bi mogle brzo uletjeti u neki odnos, jer će im se ukazati prilika za poznanstvo s vrlo inteligentnom i karizmatičnom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.