Smeđi šećer sve je više zastupljen u receptima kao zamjena za bijeli. Kako biste izbjegli da postane tvrd kao kamen, a što se najčešće događa šećeru muscovado, važno je pravilno ga skladištiti u kuhinji.
Uvijek ga čuvajte u hermetički zatvorenoj posudi. Dobro je koristiti i poklopce s gumenim obodom kako bi se što više zraka istisnulo iz posude.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.