Ovan

Posao: Vrijeme je za odmor, mnogi Ovnovi trebali bi se doslovno prepustiti opuštanju i uživanju.
Ljubav: Najvjerojatnije ćete imati miran dan na ljubavnom planu, iako je moguće da će vam informacije od stare ljubavi ipak zagolicati srce.
Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Većina bi Bikova željela odmah isključiti sve vezano uz obveze i posao, međutim, za nijansu, bilo bi bolje reducirati u nekoliko postupnih faza.
Ljubav: Moguće je da će vas osoba iz vaše ljubavne prošlosti ponovo pokušati osvojiti.
Zdravlje: Spavajte dovoljno.

Blizanci

Posao: Nema razloga za previše razmišljanja i trošenja vremena na profesionalne poslove, ako postoji nešto nedovršeno, bolje je pričekati početak idućeg radnog tjedna.
Ljubav: Strasti su vam danas uzburkane. Šarmantni i uvijek koketno raspoloženi, imat ćete priliku uživati ​​u tako lijepim trenucima.
Zdravlje: Nema ozbiljnih zdravstvenih upozorenja.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Ako napravite dobar plan, imat ćete dovoljno vremena da završite svoje obaveze i odmorite se.
Ljubav: Pokušajte biti korektni prema sebi, ali i prema voljenoj osobi, ovaj dan vam može donijeti puno toga pozitivnog u partnerskim odnosima.
Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Ako ste odlučili uzeti pauzu, budite ustrajni u tome, ali je za očekivati ​​da će vas prekidati neki telefonski pozivi.
Ljubav: Lavove očekuje dobar dan za uživanje u sferi ljubavi, pogotovo ako se pokrenu i preuzmu inicijativu.
Zdravlje: Vrlo dobro,

Djevica

Posao: Mnogo je lijepih poslovnih ideja u vašoj glavi, nije loš dan da nešto započnete, ali svima je potreban odmor, nema razloga forsirati bilo što.
Ljubav: Nije posebno povoljan dan za važne pozitivne događaje na polju ljubavi, ali je dobro da malo detaljnije preispitate svoju trenutnu situaciju na tom planu.
Zdravlje: Dobar san je preduvjet za prevenciju glavobolje.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Ovaj dan za većinu Vaga zahtijeva malo odmora, te regeneraciju svih raspoloživih radnih resursa. 
Ljubav: U narednom razdoblju trebat će vam puno energije za nove ljubavne kušnje, a ova subota donosi nagovještaj lijepih budućih događaja na vašoj emotivnoj razini.
Zdravlje: Prolazna napetost.

Škorpion

Posao: Solidan dan bez naznaka većih iznenađenja na poslovnom planu očekuje većinu Škorpiona, samo je bitno da nigdje i nikome ne žurite.
Ljubav: Znak pažnje od strane osobe vezane za posao može vam donijeti dozu pozitivnog nemira i uzbuđenja.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: One prave profesionalne obveze trebali ste ostaviti po strani, ali lijepu priliku za spoj užitka i posla iskoristiti na pravi način.
Ljubav: Svima slobodnima ili željnima promjena ovaj dan može donijeti barem jednu priliku za akciju, jer neće nedostajati šarma, pozitivne energije i nadasve velike koncentracije strasti.
Zdravlje: Odgovarala bi vam fizička aktivnost, sport.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Realno je da će većina ljudi rođenih u znaku Jarca tijekom dana imati osjećaj viška fizičke energije koju treba potrošiti, ali prvenstveno na neku rekreaciju.
Ljubav: Na ljubavnom planu možete očekivati ​​relativno miran dan, ali bi se pojedinci ipak trebali malo aktivirati.
Zdravlje: Mogući želučani problemi.

Vodenjak

Posao: Za konkretnije pomake u smislu realizacije neke od ideja treba biti strpljiv i ne žuriti, ponajviše zbog tehničkih i organizacijskih problema i komplikacija. Uskoro dolazi puno povoljnije razdoblje.
Ljubav: Dan je vrlo povoljan za zanimljiva poznanstva i uspostavljanje novih ljubavnih kontakata, prvenstveno za one Vodenjake koji nisu zadovoljni trenutnom situacijom.
Zdravlje: Budite umjereni u svemu.

Ribe

Posao: Kritički osvrt i preispitivanje prethodnog rada može biti korisno, ali nemojte pretjerivati ​​i zagorčati si inače solidan dan.
Ljubav: Ako ste prethodnih dana dobivali signale da druga strana nečim nije zadovoljna, evo dana da se pozabavite svim tim i razriješite sve nedoumice.
Zdravlje: Vodite računa o prehrani.