Ovaj mjesec donosi dinamičnu mješavinu energija, s planetarnim pokretima koji utječu na naše živote na različite načine. Istražimo što vam zvijezde spremaju ovog rujna.

Ribe

Ribe, rujan 2024. je razdoblje transformacije sa značajnim osobnim rastom. S Jupiterom u vašem znaku, sreća je naklonjena hrabrima, stoga izađite iz svoje zone udobnosti i prihvatite nove prilike. Profesionalno, Mars daje energiju vašem radnom sektoru, tjerajući vas da preuzmete inicijativu i vodite projekte.

Financijski, Saturnov stalni utjecaj osigurava da će bilo koja ulaganja ovog mjeseca vjerojatno dati pozitivne rezultate. Odnosi se produbljuju jer pun Mjesec 17. ističe vaš partnerski sektor; ovo je vrijeme za dublje povezivanje s voljenima ili rješavanje dugotrajnih problema.

Ribe.jpg
Shutterstock 

Samci očekujte slučajan susret sredinom mjeseca. Zdravlje dobiva poticaj od Venere, potičući vas da se prepustite rutini brige o sebi, bilo da se radi o tretmanima u toplicama ili započinjanju novog režima vježbanja. Duhovno, Neptun poboljšava vaše intuitivne sposobnosti; vjerujte svom unutarnjem vodstvu i istražite meditaciju ili druge prakse koje njeguju unutarnji mir.

Do kraja mjeseca pojavit će se jasnija vizija vašeg puta naprijed, usklađujući vaše postupke s vašom višom svrhom, što će dovesti do ispunjenja i mira, piše Glossy.