Kolovoz je astrološki vrlo uzbudljiv mjesec jer retrogradni Merkur traje gotovo cijeli mjesec, početkom kolovoza dogodila su se Lavova vrata, 19. kolovoza se pojavljuje Plavi Mjesec, a tu je i vladavina Lava koja je uvijek uzbudljiva.

Više ili manje povoljan je mjesec za pripadnike većine znakova, a poznata ruska astrologinja Tamara Globa ističe da je posebno pogodan za jedan znak Zodijaka.

Kako je istaknula, pripadnici ovog znaka mogli bi ostvariti svoje ciljeve i ne bi se trebali bojati rizika, a riječ je o - Ribama.

Ribe.jpg
Shutterstock 

Za osobe rođene u drugoj polovici veljače i prvoj polovici ožujka dolazi posebno povoljno razdoblje, puno sreće i uspjeha pa Ribe idućih tjedana očekuju uživanje. Smiješi im se ispunjenje planova, koji će ih dalje odvesti na 'rajske obale blagostanja', a Globa im predviđa sreću na svim područjima: u karijeri, financijama, ljubavi i osobnim odnosima.

Kako imati još više sreće?

Kako bi što bolje iskoristili ovo razdoblje, Globa osobama rođenima u znaku Riba preporučuje da vjeruju svojoj intuiciji, otvore se novim mogućnostima i ne boje se promjena.

Ribe.jpg
Shutterstock 

To je savršen trenutak za njih da riskiraju i usude se isprobati nešto novo, a vrlo je važno pronaći vrijeme za opuštanje, kreativnost i trenutke s najdražima kako bi povratili snagu i bili inspirirani za nova postignuća.

Ribe ne bi smjele propustiti šanse koje im sudbina šalje u kolovozu, ali budite spremni reagirati u pravom trenutku, prenosi Glossy