Novac, ljubav i uspjeh bit će zajamčeni na svim poljima do kraja 2024. za ove horoskopske znakove.

Bik

Za vas dolazi razdoblje duhovnog ispunjenja. Koje su vaše najdublje želje? Sad možete započeti projekte o kojima ste samo sanjali. Svaka ideja, čak i ako se čini vrlo riskantnom, sad ima priliku da se ostvari. Podršku vam pružaju zvijezde na polju obrazovanja pa bi bilo idealno da upisujete tečajeve ili polažete ispite u kolovozu i rujnu.

Bik.jpg
Shutterstock 

Što se ljubavi tiče, stižu dobre vijesti. Očekujte nasljedstvo od obitelji ili darove od partnera.

Blizanci

Pod zaštitom ste Jupitera – imate puno sreće s novcem i u ljubavi. Financijski sektor je u procvatu i sada možete štedjeti, investirati ili otplatiti dugove.

Blizanci.jpg
Shutterstock 

Jesen je povoljna za promjene posla. U ljubavi možete očekivati ​​priznanja osjećaja, bilo od partnera ili osobe koja vam se sviđa. Dobro je vrijeme za početak nove veze.

Vaga

Pred vama su mjeseci emocionalnog i duhovnog rasta. Pronađite sebe i vodite se svojim vrijednostima. Otkrivate da ste zaboravili neke važne stvari za svoju dušu. Vrlo je dobro vrijeme za započinjanje hobija i strasti. Sve aktivnosti u koje uložite svoju energiju imat će izvanredne rezultate.

vaga.jpg
Shutterstock 

Što se tiče posla, imate prednost u razgovorima s nadređenima i pregovorima oko plaće. Također, ako je u vašoj obitelji bilo sukoba, u kolovozu, rujnu i listopadu imate priliku raščistiti stvari. U ljubavi vas očekuje pomirenje sa osobom iz prošlosti.

Strijelac

Zvijezde su vam naklonjene i dobivate puno pogodnosti na svim razinama. Ako imate projekt koji morate dovršiti na poslu ili želite povišicu, imate dobre šanse da dobijete bilo što, samo trebate tražiti. Osim toga, polje komunikacije je najpovoljnije, pa donosi važne rasprave koje ste u prošlosti odgađali.

Strijelac.jpg
Shutterstock 

Vidljivo ćete poboljšati komunikaciju s partnerom i moći ćete postići kompromis oko važnog pitanja vezanog za vaš odnos. Ako ste slobodni, listopad je mjesec koji donosi nove ljubavi. Mogla bi se zaljubiti.

Ribe

Kasno ljeto i jesen ove godine za vas su puni radosti jer vas očekuju profesionalni uspjesi. Također će donijeti povećanje prihoda. Moguće je da ćete donijeti odluke vezane uz sektor nekretnina, poput preseljenja ili renoviranja kuće.

Ribe.jpg
Shutterstock 

Ako ste u vezi, astrolozi preporučuju da na godišnji odmor krenete krajem kolovoza ili početkom rujna, kada je ljubavni sektor izrazito povoljan. Strast će biti na vrhuncu. U istom razdoblju možete upoznati svoju srodnu dušu, piše Atma