Ovan

Posao: Iskoristite ovaj tjedan za odmor i punjenje baterija za sljedeći tjedan. Odgovarat će vam okupljanja i druženja s prijateljima.
Ljubav: Danas nemate prepreka na ljubavnom planu, moguće je novo iznenadno lijepo poznanstvo.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Bik

Posao: Osim planiranog odmora, Bik bi se mogao pozabaviti i smišljanjem nekih osnovnih planova za nadolazeći tjedan, neće škoditi.
Ljubav: Svaka vrsta druženja, bilo na spoju ili putem društvenih mreža, može vam donijeti priliku za nova zanimljiva poznanstva.
Zdravlje: Mogući problemi s dišnim putevima.

Blizanci

Posao: Blizanci bi mogli očekivati ​​novu poslovnu ponudu iz inozemstva o kojoj možda već dugo sanjate.
Ljubav: Pustite da stvari idu svojim tokom i nemojte ništa forsirati. Potrudite se da obradujete voljenu osobu.
Zdravlje: Osjetljivost grla.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Među Rakovima bi ovog tjedna moglo prevladavati promjenjivo raspoloženje pa bi bilo dobro poslušati pokoji prijateljski savjet i opustiti se.
Ljubav: Očekuje vas povoljan dan na ljubavnom planu, pa ne bi bilo loše da voljenoj osobi priredite ugodno iznenađenje u vidu ekskurzije ili kraćeg putovanja.
Zdravlje: Mogući problemi s dišnim putevima, upozorava Astroputnik.

Lav

Posao: Lavovi bi danas trebali biti u prvom planu, što znači da sve obaveze podredite svojim potrebama i pokušajte sebi priuštiti malo zadovoljstvo.
Ljubav: Očekuje vas još ljepša slika na ljubavnom planu, gdje biste s voljenom osobom mogli doživjeti nezaboravne trenutke ako se samo malo potrudite.
Zdravlje: Osjetljivost ramena, gornjeg dijela leđa.

Djevica

Posao: Djevice bi danas mogle biti vrlo aktivne kada je u pitanju pomoć nekom od bliskih poslovnih suradnika.
Ljubav: Obratite pažnju na ljubavne signale koji vam već neko vrijeme dolaze iz poslovnog okruženja. Možda je moguće spojiti posao i zadovoljstvo.
Zdravlje: Mogući problemi s dišnim putevima.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Pred Vagama je još jedan aktivan i uspješan dan, gdje bi naglasak mogao biti prvenstveno na nekim manje zahtjevnim obavezama ili hobijima.
Ljubav: Moguće je iznenadno novo poznanstvo preko prijatelja ili ako ste na odmoru.
Zdravlje: Dobro bi vam došla tjelesna aktivnost, po mogućnosti na otvorenom.

Škorpion

Posao: Dobar je dan za Škorpione koji imaju poslovne veze u inozemstvu. Danas bi vam mogla stići neočekivana poslovna ponuda.
Ljubav: Danas bi vam najviše odgovaralo kućno okruženje i mirna atmosfera. 
Zdravlje: Odlično.

Strijelac

Posao: Ako su ostale još neke nepodmirene obveze, onda imate priliku danas sve privesti kraju i ostatak dana posvetiti prijeko potrebnom odmoru.
Ljubav: Nije vrijeme za ishitrene poteze i važne odluke, pokušajte promatrati stvari stavljajući se u poziciju druge strane.
Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Obavite ono hitno od obaveza, a ostatak slobodnog vremena odmorite kako biste napunili baterije za novi radni ciklus.
Ljubav: Pred vama je odličan dan da svu svoju pažnju posvetite tome da ugodite dragoj osobi koja će vam znati uzvratiti.
Zdravlje: Vodite računa o prehrani. 

Vodenjak

Posao: Neće biti smak svijeta ako nešto ostane i za sutra. Ovog dana posvetite se prije svega opuštanju i odmoru jer vam je to itekako potrebno.
Ljubav: Imate i želju i motiv da se u potpunosti posvetite voljenoj osobi i to treba da iskoristite na najbolji mogući način.
Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ribe bi se trebale baviti aktivnim odmorom i opuštanjem. Ugodite sebi.
Ljubav: Moguće je novo vrlo lijepo poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža. Trebali biste završiti sa starim ljubavima.
Zdravlje: Moguća nervoza.