Ovan

Posao: Pred osobama rođenim u znaku Ovna je novi radni tjedan i novo razdoblje profesionalnog dokazivanja, pa se od vas očekuje da punom parom krenete u susret novim izazovima. Izbjegavajte impulzivne odluke.
Ljubav: Važno je da dozirate svoje nestrpljenje i ne donosite ishitrene odluke kada je sfera ljubavnih odnosa upitna.
Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Prvi radni dan u tjednu za tipične Bikove donosi više situacija u kojima se mogu nametnuti brze odluke, pa bi savjet bio da ih pokušate nekako izbjeći ako je moguće. Budite posebno oprezni s financijama.
Ljubav: Trebali ste izvući određene pouke iz ljubavne prošlosti i nema razloga da se i dalje opterećujete nekim detaljima. Mislite prema budućnosti.
Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Tipične predstavnike Blizanaca očekuje dinamičan početak rada uz savjet da se previše ne ometaju, a posebno da vode računa o tehničkim detaljima, moguća su kašnjenja.
Ljubav: Moguće pozitivne vibracije možete očekivati ​​od osobe iz bliskog prijateljskog okruženja.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Pred tipičnim Rakovima ovog ponedjeljka je puno posla, ali nema razloga za brigu ako se dobro organizirate. Mogući manji nesporazumi u komunikaciji s bliskim poslovnim okruženjem.
Ljubav: Ovo je vaš dan i iskoristite ga kako biste voljenoj osobi iskreno pokazali svoje emocije.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Tijekom ovog ponedjeljka većina Lavova mogla bi se osjećati nervozno i ​​nedovoljno usredotočeno na poslovne obveze. Pokušavate izbjeći impulzivne odluke.
Ljubav: Pozabavite se trenutnom partnerskom situacijom, jer nije povoljan dan za konkretnije ljubavne akcije.
Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Djevica

Posao: Dobro razmislite koliko je dobro i nadasve pametno prihvatiti se novih poslovnih zadataka, ako postoji teret starih obaveza.
Ljubav: Prvi dan novog tjedna nije idealan za planove izbliza i velika očekivanja na ljubavnom planu. Međutim, možete očekivati ​​iznenađenje od stare simpatije.
Zdravlje: Moguće infekcije.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Postoji mnogo sjajnih ideja koje su spremne i čekaju da budu pokrenute, pa evo dobrog načina za početak novog radnog tjedna.
Ljubav: Danas biste mogli da očekujete ugodno iznenađenje od voljene osobe, pa evo još jednog razloga da budete dobro raspoloženi i zadovoljni.
Zdravlje: Odlično.

Škorpion

Posao: Praktično sve što ovisi o vama danas ćete lako obaviti. Obratite pozornost na tehničke detalje koji ne ovise o vašem radu i koji vas mogu usporiti.
Ljubav: Solidnu klimu na ljubavnom polju možete iskoristiti na više načina, a najbolje bi bilo da priredite dragoj osobi lijepo iznenađenje.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Povećan opseg obaveza uz mogućnost dodavanja još poneke može očekivati ​​tipične Strijelce, pa ovdje nastaje pravi mali kaos. Budite posebno oprezni u dogovorima, mogli biste zapeti.
Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih odnosa, nije sve čisto i pod vašom kontrolom. Ne bi bilo loše prepustiti inicijativu drugoj strani.
Zdravlje: Odlično.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Početak novog radnog tjedna za većinu tipičnih Jarčeva trebao bi proteći u ubrzanom, ali stabilnom ritmu.
Ljubav: Nema naznaka kapitalnih promjena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Od većine Vodenjaka očekuje se da će novi radni tjedan započeti sjajno i napraviti čistu glavu kada su u pitanju neke suradnje i opcije. Moguće su tehničke poteškoće.
Ljubav: Bez značajnijih valova na vašem ljubavnom moru tijekom ovog ponedjeljka.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Prilično napet rad s prosječnim rezultatima na profesionalnom planu očekuje osobe rođene u znaku Riba. Poseban naglasak stavite na preciznost u komunikaciji.
Ljubav: Ovaj ponedjeljak mogao bi biti vrlo solidan kada je ljubav u pitanju, pod uvjetom da budete hrabri i iskreni prema voljenoj osobi.
Zdravlje: Moguća napetost, stres.