Najmlađa praunuka kraljice Elizabete rođena je 18. rujna 2021. njezino je dvanaesto praunuče

Princeza Beatrice i njezin suprug Edoardo Mapelli Mozzi, prema objavi Buckinghamske palače, postali su roditelji djevojčice. Sretnu vijest princeza je objavila i na osobnom Twitter profilu, uz zahvalu osoblju i babicama bonice u kojoj je dijete i rođeno. Malena je djevojčica čak dvanaesto praunuče kraljice Elizabete a kraljevska obitelj ove godine ima razloga za sreću i slavlje jer je malena djevojčica čak treće praunuče rođeno u ovoj godini, nakon dječaka kojeg je princeza Eugenie rodila u veljači te nakon rođenja Lilibet, kćerkice princa Harryja i Meghan Markle, u lipnju.

“Njezino kraljevsko visočanstvo princeza Beatrice i gospodin Edoardo Mapelli Mozzi u subotu, 18. rujna 2021., dobili su kćer. Beba je teška 2.7 kilograma”, stoji u priopćenju palače. Dodali su da je Beatrice rodila u bolnici Chelsea i Westminster u Londonu. 

A za princezom Beatrice i biznismenom Mapelli Mozzijem izuzetnih je godinu i pol dana, od objave zaruka te najave vjenčanja početkom 2020. do odgode planiranog vjenčanja te održavanja intimnog vjenčanja na otvorenom u ljetu 2020. do prvih dana roditeljstva. Inače Edoardo Mapelli Mozzi  iz prijašnje veze ima sina Christophera Woolfa, kojeg obitelj od milja zove Wolfie i zbog kojeg se posebno vesele dolasku djevojčice u obiteljski dom.

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje