Hrvatska je gastronomija predstavljena kroz jela i pića pet regija: Zagreba, Zagorja i Međimurja zatim Dalmacije, potom Istre i Kvarnera, te, finalno Slavonije. Gastronomsko nasljeđe svih regija prezentirano je i opisano poetski i s ljubavlju, u elaboriranom jelovniku restorana, u kojem se, uz detaljne opise jela opisuje i tradicija regije te način izrade jela. 
Gastronomsko bogatstvo hrvatskih regija na tanjuru
Foto: Story
Jelovnici su odraz tradicije, povijesti i kulture pojedine regije, predstavljaju jela koja su reinterpretirana na nov i moderan način. Kulinarski tim restorana Kralj Tomislav dobro poznatim jelima i receptima, no i onima, pomalo zaboravljenima, udahnuo novu dušu te ih dodatno oplemenio svojom vještinom i strašću. Posebna se pažnja poklanjala, pri opisu jela, opisu pojedinih namirnica, specifičnih za određenu regiju ili specifičnih po načinu spravljanja. Uz svako je jelo ponuđeno vino koje se, prema mišljenju kulinarskog tima restorana, najbolje sljubljuje s jelima.
Gastronomsko bogatstvo hrvatskih regija na tanjuru
Foto: Story
Za vrhunsko gastronomsko putovanje po Hrvatskoj zaslužan je mnogobrojan tim Sheraton Zagreb Hotela predvođen Chefom kuhinje, Matijom Balentom. Matija Balent upoznao se sa svijetom okusa i začina u ranoj dobi, njegovi prvi koraci popraćeni su susretom maštovitih kombinacija okusa.
Gastronomsko bogatstvo hrvatskih regija na tanjuru
Foto: Story