Submarine Burger je "najukusniji&najzdraviji" burger u gradu, burger spravljen od prirodnih, domacih sastojaka. Zdrav i ukusan, zavodljiv i maštovit - to je burger o kojem ćete pričati prijateljima i uz koji ćete uživati s najmilijima. Koncept je nastao iz potrebe da se burger kao jelo predstavi na drugačiji način, i to u dva smjera: - lokalne i prirodne namirnice: svi burgeri u Submarineu se rade od 100% čiste junetine, bez dodatka, začina, aditiva. Jednom mljeveno, čisto juneće meso, sa hrvatskih farmi je tajna naseg uspjeha. Pecivo radimo u suradnji sa lokalnim zagrebačkim pekarom, koristimo sir iz Zagorja, pancetu iz Dalmacije, salatu i rajcicu iz Slavonije, tartufe iz Istre. Jako nam je bitno da je 99% namirnica hrvatskog porijekla, jer na taj način pomažemo razvoj poljoprivrede i gospodarstva u Hrvatskoj. Upravo dogovaramo sa Općinom Lovinac iz Like, da uvedemo Licki Krompir u sve Submarine lokacije. Svako jutro naš pekar i mesar donose svježa peciva i meso u naše restorane, jer smatramo da su i svježe namirnice bitan dio kvalitete proizvoda. U pivskoj ponudi imamo samo hrvatske male craft pivovare, te na taj način potičemo razvoj craft pivarstva u Hrvatskoj. Nemamo uvozne pive, niti imamo pive velikih kompanija. - gourmet pristup burgerima: Submarine burgeri spadaju u kategoriju tzv. "gourmet style" burgera; same namirnice kojima slažemo naše burgere su "gourmet", kao npr. tartufata od bijelih tartufa, pesto geniovese, rukola, Grana Padano parmezan, brie sir, itd. Submarineov prvi kreativni kuhar je TJ Caparas, amerikanac sa iskustvom rada u restoranu sa tri michelinove zvjezdice u New Yorku, trenutno chef u londonskom prestižnom hotelu "London Edition". Trenutno na meniju imamo burger koji je osmislio jedan od najboljih chefova u Hrvatskoj - Deniz Zembo, vlasnik bivšeg restorana Le Mandrac u Voloskom, trenutno vodi luksuzni hotel i restoran "Amfiteatar" u Puli.
Submarine Burger - Zdrav i ukusan, zavodljiv i maštovit
Još iz kategorije