Submarine Burger je "najukusniji&najzdraviji" burger u gradu, burger spravljen od prirodnih, domacih sastojaka. Zdrav i ukusan, zavodljiv i maštovit - to je burger o kojem ćete pričati prijateljima i uz koji ćete uživati s najmilijima. Koncept je nastao iz potrebe da se burger kao jelo predstavi na drugačiji način, i to u dva smjera: - lokalne i prirodne namirnice: svi burgeri u Submarineu se rade od 100% čiste junetine, bez dodatka, začina, aditiva. Jednom mljeveno, čisto juneće meso, sa hrvatskih farmi je tajna naseg uspjeha. Pecivo radimo u suradnji sa lokalnim zagrebačkim pekarom, koristimo sir iz Zagorja, pancetu iz Dalmacije, salatu i rajcicu iz Slavonije, tartufe iz Istre. Jako nam je bitno da je 99% namirnica hrvatskog porijekla, jer na taj način pomažemo razvoj poljoprivrede i gospodarstva u Hrvatskoj. Upravo dogovaramo sa Općinom Lovinac iz Like, da uvedemo Licki Krompir u sve Submarine lokacije. Svako jutro naš pekar i mesar donose svježa peciva i meso u naše restorane, jer smatramo da su i svježe namirnice bitan dio kvalitete proizvoda. U pivskoj ponudi imamo samo hrvatske male craft pivovare, te na taj način potičemo razvoj craft pivarstva u Hrvatskoj. Nemamo uvozne pive, niti imamo pive velikih kompanija. - gourmet pristup burgerima: Submarine burgeri spadaju u kategoriju tzv. "gourmet style" burgera; same namirnice kojima slažemo naše burgere su "gourmet", kao npr. tartufata od bijelih tartufa, pesto geniovese, rukola, Grana Padano parmezan, brie sir, itd. Submarineov prvi kreativni kuhar je TJ Caparas, amerikanac sa iskustvom rada u restoranu sa tri michelinove zvjezdice u New Yorku, trenutno chef u londonskom prestižnom hotelu "London Edition". Trenutno na meniju imamo burger koji je osmislio jedan od najboljih chefova u Hrvatskoj - Deniz Zembo, vlasnik bivšeg restorana Le Mandrac u Voloskom, trenutno vodi luksuzni hotel i restoran "Amfiteatar" u Puli.

Submarine svoje burgere poslužuje na daskama od maslinovog drveta, koristimo prirodne materijale u našim interijerima, pokušavamo reciklirati što je više moguće, te konstantno smanjujemo otpad. Jako nam je bitna i socijalna komponenta našeg poslovanja, do sada smo donirali domu za nezbrinutu djecu u Zagrebu, te veliku količinu dječjih pelena za bebe izbjeglice iz Sirije. Trenutno imamo cjelogodišnju akciju koju zovemo "happy burger", a od kojega se prodajom svakog, 10kn odvaja za udrugu "Klaunovi doktori - crveni nosovi".
Trenutno u Zagrebu postoje tri Submarine lokacije: Frankopanska ulica u centru grada, Radnička cesta u poslovnoj zoni, te na Žitnjaku u sklopu Garden pivovare. U Opatiji imamo restoran koji radi samo tijekom ljetne sezone, a prva lokacija izvan Hrvatske je otvorena u Beogradu gdje također koristimo samo lokalne sastojke. Uskoro je otvorenje četvrte lokacije u Zagrebu, i to u Bogovićevoj ulici na Cvjetnom trgu, te prve lokacije u Rijeci.