Jastog, jedna od mojih omiljenih namirnica. Reći bilo što o njemu što već nije rečeno prilično je teško. Jastog traži poštovanje i ljubav u tretiranju. Njegovo karakteristično meso puca od zdravlja jer obiluje proteinima i ugljikohidratima, njegova karakteristična tekstura zahtijeva posebno tretiranje i kulinarsko znanje da se savršenstvo okusa osjeti u nepcu kušača. Jastog, kao što je poznato, živi u dubini, gdje je more bistrije i slanije, i to mu daje tu specifičnost zbog koje je iznimno cijenjen.
Ivan Pažanin otkriva što sve može pripremiti od jednog jastoga
Pripremite se za astrološki potres: 18. srpnja započinje retrogradni Merkur. Evo što to znači za sve nas
One Night Relationship: Nova TikTok teorija redefinira intenzivne, a iznimno kratke emocionalne odnose
Savršeni look za plažu nosi upravo Dua Lipa: Na wish listu stavljamo ovu šljokičastu mesh haljinu
'Njegova smrt me slomila': Irena iz 'Ljubav je na selu' rasplakala pratitelje ispovijesti o gubitku
Halid Bešlić izgradio luksuznu vilu na Pelješcu: Pogledajte kako izgleda njegov dom u Sarajevu do kojeg ide žičarom
'Čitav svijet zna da je budala': Bajagin menadžer se oglasio nakon otkazanih koncerata u Solinu i Sisku