Chef Marin Medak nikad ne miruje, a da ga jesenske namirnice ponajviše inspiriraju dokazuje i najnoviji meni u njegovom zagrebačkom bistrou RougeMarin. Ekskluzivno smo imali priliku kušati nove kreacije chefa Medaka a posebno nas je oduševio panirani bakalar u panko mrvicama sa sotiranim pak choiom i aioli-limun umakom. Svaki dan bismo mogli uživati u njegovom risottu s komadićima bifteka, bukovačama, mascarpone kremom i prahom od vrganja, a posebne pohvale zaslužuju svinjska rebrica glazirana tamnom pivom na pireu od bundeve sa salaticom od kukuruza, tomatillosa i pečene paprike. Rado ćemo još koji put svratiti na janjeću roladu punjenu talijanskim speckom na raguu od smeđe leće s karameliziranim ljubičastim lukom, janjećim jusom i miksom klica, a svakako preporučamo i Medakov wok s black tiger kozicama, stir-fry povrćem (brokula, shiitake, ljubičasti luk, miks klica) i udon rezancima.
Kušali smo nove kreacije chefa Medaka u RougeMarinu
Pripremite se za astrološki potres: 18. srpnja započinje retrogradni Merkur. Evo što to znači za sve nas
One Night Relationship: Nova TikTok teorija redefinira intenzivne, a iznimno kratke emocionalne odnose
Savršeni look za plažu nosi upravo Dua Lipa: Na wish listu stavljamo ovu šljokičastu mesh haljinu
'Njegova smrt me slomila': Irena iz 'Ljubav je na selu' rasplakala pratitelje ispovijesti o gubitku
Halid Bešlić izgradio luksuznu vilu na Pelješcu: Pogledajte kako izgleda njegov dom u Sarajevu do kojeg ide žičarom
'Čitav svijet zna da je budala': Bajagin menadžer se oglasio nakon otkazanih koncerata u Solinu i Sisku