U opatijskom restoranu Bevanda od listopada prošle godine  kao voditelj sale i restorana te kao sommelier radi Kaludio Jurčić, četiri puta nagrađivan kao najbolji sommellier u Hrvatskoj. To je svojevrstan povratak, jer on je već bio somelier u Bevandi, nakon čega je  radio u Zagrebu u Baltazaru a potom u hotelu Amabilis u Selcu.  “To je jedan rado viđen povratak koji uzdiže servis i uslugu u Bevandi”, s veseljem kaže chef kuhinje u Bevandi, Andrej Barbieri. Osim Klaudija Juričića, Bevanda je dobila i pojačanje u kuhinji, stigao im je novi head chef Filip Popović, dugogodišnji zamjenik Toma Gretića u restoranu Wine Vault hotela Monte Mulinini u Rovinju. Filip pojačava redove u kuhinji vođenoj Andrejem Barbierijem koji za njega ima samo riječi hvale: “Filip je izvrstan organizator, poznavatelj moderne interpretacije mediteranske kuhinje, a ujedno i jako kvalitetan edukator i prenositelj znanja”. Početkom proljeća će u Bevandi izaći novi meni tako da u međuvremenu valja požuriti kušati zimske autorske degustacijeske menije Andreja Barbierija.   Foto: Marko Lesić