Naš chef Mate Janković proveo je jedan dan na Pagu, najvećim dijelom u kuhinji restorana hotela Boškinac gdje mu je vlasnik Boris Šuljić premijerno elaborirao i dao na degustaciju svoj novi meni. Potom su iz kuhinje prešli u vinski podrum i do dugo u noć razgovarali.

Vlasnik Boškinca Boris Šuljić i chef Mate Janković Po završetku razgovora Boris je nekoliko puta ponovio da mu je Mate postavljao teška pitanja. Koja su to teška pitanja i kako to izgleda kad dvojica dugogodišnjih prijatelja po prvi put razgovaraju za medije, otkrijte u novom broju magazina StoryGourmet koji je u prodaji od 9. ožujka, te osim ovog jedinstvenog intervjua donosi i bogatu reportažu iz Boškinca, prve fotografije proljetnog menija i step by step recept za jedno od njih. Foto: Josip Regović
StoryGourmet proljeće 2016 http://www.boskinac.com/restoranhttp://www.boskinac.com/vinarija