U kućici bistroa RougeMarin u zagrebačkoj Kurelčevoj ulici od ovog je tjedna u ponudi ekskluzivan StoryGourmet meni koji je osmislio chef Medak, a temelj su mu četiri slasne kobasice. 'Prva je Gourmet dog, koja je dobila ime po StoryGourmetu, a to je dimljena i kuhana teleća hrenovka koja se poslužuje s marmeladom od crvenog luka i crnog vina, senfa razrijeđenog medom i začinima te na kraju dolazi crispy panceta. Druga je janjeća kobasica Marguez, koja se poslužuje s relišom od komorača, daikona, mrkve i rotkvice.
StoryGourmet i RougeMarin: Fuliranje za gurmane
Najčitanije
Najnovije
Pravo porijeklo Momčila Bajagića Bajage? Rođen u Hrvatskoj, a mnogi misle da je iz Srbije – njegovi korijeni kriju tajnu
Valentina iz 'Ljubav je na selu': 'Mama mi je rekla da se prijavim u show, a kod Dejana mi se svidjelo...'
Ovaj poznati Srbin je zet Mile Kitića: Godinama voli njegovu kćer, a bodrio ga je i u Areni Zagreb

