U kućici bistroa RougeMarin u zagrebačkoj Kurelčevoj ulici od ovog je tjedna u ponudi ekskluzivan StoryGourmet meni koji je osmislio chef Medak, a temelj su mu četiri slasne kobasice. 'Prva je Gourmet dog, koja je dobila ime po StoryGourmetu, a to je dimljena i kuhana teleća hrenovka koja se poslužuje s marmeladom od crvenog luka i crnog vina, senfa razrijeđenog medom i začinima te na kraju dolazi crispy panceta. Druga je janjeća kobasica Marguez, koja se poslužuje s relišom od komorača, daikona, mrkve i rotkvice.

Treća je jedna klasičnija varijanta- kubanska svinjska kobasica sa šunkom, sirom, kiselim krastavcima i maslacem.
Tu je i četvrta, klasična španjolska kobasica od svinjetine i dimljene mljeveve paprike koju poslužujemo sa chili con carne', opisao je suradnik StoryGourmeta.
Foto: Matea Smolčić Senčar Autor: Maja Šitum