U kućici bistroa RougeMarin u zagrebačkoj Kurelčevoj ulici od ovog je tjedna u ponudi ekskluzivan StoryGourmet meni koji je osmislio chef Medak, a temelj su mu četiri slasne kobasice. 'Prva je Gourmet dog, koja je dobila ime po StoryGourmetu, a to je dimljena i kuhana teleća hrenovka koja se poslužuje s marmeladom od crvenog luka i crnog vina, senfa razrijeđenog medom i začinima te na kraju dolazi crispy panceta. Druga je janjeća kobasica Marguez, koja se poslužuje s relišom od komorača, daikona, mrkve i rotkvice.
StoryGourmet i RougeMarin: Fuliranje za gurmane
Tjedni horoskop od 7. do 13. srpnja 2025.: Pun Mjesec u Jarcu, Venera u Blizancima i retrogradni Pluton - pripremite se
Kylie Jenner najbolja nam je inspiracija za Italian Girl Summer: Evo što nosi kao it djevojka na odmoru
Michael Rider i Celine: Viđeno je mješavina prepi i stila pariške buržoazije, a mi ne skidamo pogled s torbi i nakita
Karleuša brutalno oplela po Thompsonu: 'Najveći nacistički skup od Drugog svjetskog rata!'
'Razvod mu neće teško pasti': Bivši suprug pjevačice na meti prozivki zbog tetovaže, svi tvrde da sliči na Jelenu Rozgu
Nevjerojatan obrat nakon razvoda: Karleuša viđena s Duškovom sestrom, ovo nitko nije očekivao