Bilo je pravo zadovoljstvo pripremati modni editorijal s nasmijanom, vedrom i kreativnom Nelom koja je na najbolji način pokazala kako se nose vjenčanice s potpisom hrvatskih dizajnera

Neizostavni dio magazina Story vjenčanja upravo je moda i to hrvatsks bridal moda koja iz sezone u sezonu pokazuje koliko su domaći dizajneri posvećeni oblikovanju mode koju će s ponosom odjenuti brojne buduće mladenke. A kako bi priči o hrvstakoj vjenčanoj modi dalo na posebnosti zamolili smo pjevačicu Nelu Đinđić da svoje prvo druženje s vjenčanicama odradi upravo u modelima hrvatskih dizajnera. A kako je bilo? Predivno, što potvrđuju riječi te fotografije na stranicama Story vjenčanja, te dio intervjua koji je Nela Đinđić dala modnom uredniku časopisa Story, Marku Banjavčiću. 

A za kraj, za koji se nadamo da je za vas i početak uživanja u vjenčanoj modi hrvatskih dizajnera te u zvonskom glasu predivne Nele otkrivamo što nam je na snimanju modnog editorijala otkrila Nela: ‘Odmalena želim imati veliku, bajkovitu vjenčanicu’!

A vi? O kakvoj vjenčanici vi sanjate?

Novi broj Story vjenčanja potražite na odabranim prodajnim mjestima.

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Goran Čižmešija za Story vjenčanja

Sve za vaše vjenčanje