Optimizam. Jedna riječ, toliko potrebna i važna svijetu vjenčanja, i više je nego dobar razlog da potražite svoj primjerak novog broja Story vjenčanja. Inspirirani optimizmom donosimo raskošnih 148 stranica optimističnog pogleda u budućnost, priče koje će potvrditi da ljubav nije i nikada neće biti otkazana

Vjenčanja. Svi smo ih se poželjeli. Cijeli je svijet svjedok koliko je pusto bez njih pa ne čudi potreba i želja da proslavimo svako otkazano, odgođeno, ali i ono vjenčanje održano usred pandemije, jer ljubav nije otkazana. Jer vjenčanja su više od riječi, ona su doživljaj satkan od uvijek novih ljubavnih priča, malih i velikih odluka te brojnih osjećaja. Vjenčanja su ljudi, zagrljaji, zavjeti, suze radosnice, prvi plesovi… Vjenčanja su vibrantni svijet koji se u inat svemu okreće budućnosti prožetoj optimizmom, onoj u kojoj će biti mjesta za svako buduće vjenčanje bez obzira na to hoće li ono biti malo, veliko, mikro, elopement, destinacijsko…

A što nam ta optimistična vjenčanja budućnosti nude? Možda ćete odgovor pronaći upravo na stranicama pred nama, a prišapnut ćemo vam da inspiracije ne nedostaje. Vjenčanja su opet lijepa, spajaju najbolje od svijeta mode, estetike, običaja, ali i održivosti, prirode, jedinstvenih hrvatskih destinacija te onog najvažnijeg – osobnosti dvoje ljudi.

Novi broj magazina Story vjenčanja nastao je nošen upravo optimizmom – mladenaca, budućih mladenaca, suradnika i profesionalaca koji su usprkos svim okolnostima nastavili vjerovati u ljubav, u budućnost. Zato neka vam ovaj broj Story vjenčanja bude pozivnica da zajedno zakoračimo u novi, bolji i optimističniji svijet inspiriran stvarnim pričama onih koji su usprkos svemu izrekli ‘da’ te vizijama profesionalaca koji su još jednom pokazali kako je vrijeme promjena i vrijeme novih ideja. Najbolje od mode za proljeće 2022., modni editorijal hrvatskih bridal dizajnera s predivnom pjevačicom Nelom Đinđić, trendovi kojima se veselimo, stilovi u koje smo se zaljubili, priče mladenaca koji su se usprkos pandemiji odlučili za vjenčanje iz snova, priče o održivosti, jedinstvenim hrvatskim destinacijama, savjeti i ideje – sve vas to očekuje u novom broju Story vjenčanja. 

Dovoljan je pogled na naslovnicu da se i vi zarazite dozom optimizma, zaljubite u neku od jedinstvenih hrvatskih lokacija te skrojite vjenčanje po mjeri vaše ljubavi. Svijet vjenčanja je na vašoj strani i očekuje vas s veseljem jer kada se govori o velikom wedding boomu u godinama pred nama, misli se upravo na hrabre, vesele i optimistične buduće mladence koji će svojom srećom ovaj svijet učiniti ljepšim. Mi smo uz vas.

Potražite nas na odabranim prodajnim mjestima.

 

 

Tekst Martina Rafaeli

Cover Martina Škrobot Photography

 

 

Sve za vaše vjenčanje