U tijeku je L'Adria Story Hall of Fame, najveći i najglamurozniji celebrity party u Hrvatskoj i regiji, o kojem se dugo priča i dugo ga se iščekuje.

Storyjevom partyju raduju se i zvijezde koje tako imaju jedinstvenu priliku družiti se s kolegama, ali i pokazati svoje pomno odabrane outfite.

Puno pažnje privukla je jedna od najomiljenijih pjevačica u regiji, Nina Badrić.

DSC_9348.jpg
Story Press 

Nina, koja uvijek dobiva komplimente oko svojih modnih kombinacija, nije nas razočarala ni večeras.

Na najdužem i najglamuroznijem crvenom tepihu u regiji, Nina se pojavila u kratkoj bijeloj haljini kojom je istaknula figuru koju joj mnogi hvale.

Haljina jednostavnog asimetričnog kroja otkrivala je jedno rame, dok je s druge strane dominirao ukras u obliku velikog cvijeta, a kombinirala ju je s bijelim štiklama.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

I ove se godine L'Adria Story Hall of Fame održava u Mozaik Event Centru (HoB), koji je svojim urbanim eksterijerom savršeno dopunio našu bisernu priču.

Tko se još pojavio na L'Adria Story Hall of Fameu pogledajte u galeriji:

Story Press Brojna poznata lica zasjala su na crvenom tepihu najiščekivanijeg događaja godine, L'Adria Story Hall of Fame