Domaću javnost uvijek zanimaju modne kombinacije naših poznatih dama, a rijetko koja od njih izaziva toliko pozornosti svojim modnim odabirima kao Borna Kotromanić.

Borna, koja je ranije dobila Storyjevu nagradu za ikonu stila, ni ovaj put nije razočarala. Na ovogodišnjem L'Adria Story Hall of Fameu ponovo je privukla pažnju svojim outfitom.

Borna Kotromanić
Robert Gašpert 

Njen modni odabir za najglamurozniji i najveći celebrity party u Hrvatskoj i regiji slobodno se može proglasiti najsmionijim ove večeri.

Na crvenom tepihu pojavila se u izdanju koje je malo toga prepuštalo mašti. Nosila je pripijeni kombinezon u boji kože kojim je istaknula savršeno tijelo. Na jednom ramenu je nosila crni ukras s dugim trakama koje su vijorile za njom, a sa sobom je ponijela list kojim je 'skrivala' strateška mjesta.

'Iz rajskog vrta, Adam se skriva', prokomentirala je svoje izdanje na Instagramu.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

I ove se godine L'Adria Story Hall of Fame održava u Mozaik Event Centru (HoB), koji je svojim urbanim eksterijerom savršeno dopunio našu bisernu priču.

Tko se još prošetao najglamuroznijim crvenim tepihom u regiji pogledajte u galeriji:

Story Press Brojna poznata lica zasjala su na crvenom tepihu najiščekivanijeg događaja godine, L'Adria Story Hall of Fame