Buduća britanska kraljica Kate Middleton dobro je poznata kao jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu, a njene modne kombinacije redovito kopiraju brojne trendsetterice.

No, Kate je, za razliku od mnogih poznatih dama redovito reciklira svoje odjevne kombinacije pa nije rijetkost da se pojavi u nečem što je već nosila prilikom ranijih pojavljivanja u javnosti.

Kate Middleton u Zarinom sakou
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Ovaj put je privukla pozornost svjetskih medija u sakou koji je nosila i prošle godine, a radi se o Zarinom sakou iz ranije kolekcije upadljive crvene boje i sa zlatnim gumbima koji se prodavao po cijeni od 400 kuna.

Zara sako
promo 

Kate se u istom sakou pojavila i u veljači prošle godine prilikom posjeta sveučilištu u Kopenhagenu, a i tad ga je, kao i ovaj put, kombinirala s crnim hlačama na crtu.

Kate Middleton u Zarinom sakou u Danskoj
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Princeza od Walesa je i ranije pozornost privlačila noseći odjeću high street brendova pa je tako, primjerice, u lipnju prošle godine oduševila u još jednom Zarinom sakou.

Kate Middleton u Zarinom bež sakou
Profimedia 

Tad je nosila bež sako kakav se u Zari prodavao za 300 kuna, a uz njega je kombinirala crne hlače visokog struka i sandale iste boje.

Više zapaženih modnih izdanja Kate Middleton pogledajte u galeriji:

Alistair Grant-AP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia Modne kombinacije Kate Middleton