Bliži se dugo očekivani vikend, a zvijezde su za svaki horoskopski znak pripremile svoja iznenađenja. Netko će doživjeti val romantike, netko financijski uspjeh, a netko bi trebao biti oprezniji u svojim odlukama.

Ovan

Ovnovi će imati naporan i aktivan vikend. Bit ćete puni energije i spremni za osvajanje novih visina. Nemojte se bojati isprobati nešto novo i drugačije. Mogući su ugodni susreti s prijateljima i rodbinom.

Bik

Za Bikove će vikend biti miran i odmjeren. Posvetite vrijeme sebi i svojim najdražima. Odlično vrijeme za obavljanje kućanskih poslova ili jednostavno opuštanje u ugodnom okruženju. Ugodna iznenađenja vaše druge polovice nisu isključena.

Blizanci

Blizanci bi trebali biti spremni na neočekivane obrate događaja. Vikend može donijeti i dobre i ne tako dobre vijesti. Najvažnije je ostati miran i ne donositi ishitrene odluke. Vjerujte svojoj intuiciji i sve će biti u redu.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Rakove očekuje romantičan vikend. Ako imate nekoga posebnog u životu, provedite vrijeme zajedno uživajući u međusobnom društvu. Slobodni Rakovi trebali bi biti otvoreni za nova poznanstva, možda sretnete nekoga tko vam je sudbinski predodređen.

Lav

Lavovi će doslovno uroniti u ocean romantike i strasti. Vaš šarm i karizma bit će u najboljem izdanju i privući mnoge udvarače. Nemojte se bojati preuzeti inicijativu i učiniti prve korake prema svojoj sreći. Vikend koji je pred vama pamtit ćete još dugo!

Djevica

Djevice bi vikende trebale posvetiti radu na sebi i svojim projektima. Bit ćete puni ideja i inspiracije koje će vam pomoći da dosegnete nove visine. Ne zaboravite odvojiti vrijeme za odmor i opuštanje kako biste povratili snagu

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Vagu očekuje ugodno financijsko iznenađenje. Možete dobiti neočekivani prihod ili unosnu ponudu. Ne propustite priliku poboljšati svoju financijsku situaciju. U isto vrijeme, ne zaboravite na razboritost i ne bacajte novac.

Škorpion

Vikend će Škorpionima donijeti nova poznanstva i zanimljive susrete. Budite otvoreni za komunikaciju i možete stvoriti ne samo prijatelje, već i korisne veze. Moguće je da će se neka od poznanstava razviti u nešto više.

Strijelac

Strijelci bi trebali biti oprezniji u svojim izjavama i postupcima. Postoji rizik od uvrede voljenih ili svađe s prijateljima. Pazite na riječi i pokušajte biti taktičniji i puni razumijevanja. Ujedno, vikendi su povoljni za samorazvoj i stjecanje novih znanja.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Jarci se vesele mirnom vikendu. Provedite vrijeme sa svojom obitelji ili se bavite svojim omiljenim hobijem. To će vam pomoći da pobjegnete od gužve i vreve i vratite duševni mir. Moguća su ugodna iznenađenja od voljenih osoba.

Vodenjak

Za Vodenjaka će vikend donijeti puno svijetlih emocija i dojmova. Očekuju vas zanimljiva putovanja, susreti s prijateljima i uzbudljivi događaji. Ne sjedite kod kuće, krenite u avanturu! Mogući su i uspješni splet okolnosti u financijskom sektoru.

Ribe

Ribe bi vikende trebale posvetiti odmoru i opuštanju. Provedite vrijeme u prirodi, meditirajte ili se jednostavno sklupčajte u krevetu uz svoju omiljenu knjigu. To će vam pomoći da povratite snagu i pronađete duhovni sklad. Moguća su ugodna iznenađenja od voljene osobe, piše Glossy.