Rujan će mnogim znakovima Zodijaka donijeti uspjeh i sreću, posebno kada su u pitanju financije. No, razorni Mars kvari idiličnu sliku u rujnu, te će nekima pomrsiti konce i nametnuti potrebu za strpljenjem i realnim ciljevima. Također, obratite pozornost na nepotrebne rizike, a važne tajne ne povjeravajte osobama koje ne poznajete dobro!

Ipak, postoje horoskopski znakovi kojima horoskop za rujan neće donijeti probleme i brige, a koji će imati najviše sreće na poslu i financijskom stanju! Vodenjak i Djevica su – sljedećih mjesec dana možete biti opušteni i veseliti se dodatnoj zaradi i lakom stjecanju novca.

Djevica

Djevice će u rujnu biti maksimalno produktivne i imat će priliku ljudima oko sebe pokazati što znaju i mogu. Ako ste u prošlosti imali poteškoća i problema na poslu i s financijama, ovo je trenutak kada će se pokazati da je sve to vrijedilo i imalo smisla.

Djevica.jpg
Shutterstock 

Na poslu ćete pridobiti konkurenciju, imat ćete puno entuzijazma i energije. Ovo je odličan mjesec za vašu karijeru, a time i za vaše financije, i to dugoročno. Slušajte svoju intuiciju i nemojte se ustručavati poduzeti neke odlučne korake i akcije.

Što prije posegnete za profitom, to će biti bolje za vas. Rujan je mjesec koji će vam donijeti puno prilika za zaradu i priljev novca, a ujedno je i vrijeme kad se isplati kupovati i ulagati u velike stvari.

Vodenjak

Vodenjaci će u rujnu uglavnom imati nešto više sreće od ostalih znakova Zodijaka u rujnu, no to će biti najizraženije upravo na polju financija i karijere. Astrolozi im savjetuju da početak mjeseca posvete traženju novog posla ili hobija koji će pretvoriti u posao.

Vodenjak.jpg
Shutterstock 

Zvijezde vam se smiješe kada je u pitanju pokretanje posla, pa ako već imate ideju ili talent, ne oklijevajte i počnite raditi na tome. Zarada je zajamčena!

Štoviše, ovo je vrijeme kada će neki Vodenjaci dobiti unapređenje ili značajne bonuse na trenutnom poslu, ali samo ako su u proteklom razdoblju pokazali zavidne rezultate. Povoljan je trenutak i za poslovna putovanja te za sklapanje poslova s ​​inozemstvom, piše Žena.