Ovaj mjesec donosi dinamičnu mješavinu energija, s planetarnim pokretima koji utječu na naše živote na različite načine. Istražimo što vam zvijezde spremaju ovog rujna.

Vodenjak

Vodenjak, rujan 2024. mjesec je introspekcije i obnove. Uz Neptunov utjecaj, vaše intuitivne moći su pojačane, nudeći duboki uvid u vaš unutarnji svijet. Iskoristite to u svoju korist uključivanjem u samorefleksiju i preispitivanjem svojih ciljeva. U vašoj karijeri mogu se neočekivano pojaviti prilike za napredovanje; budite spremni uhvatiti ih.

Financijski, Venera u vašoj kući bogatstva nagovještava potencijalne dobitke, ali pazite se pretjeranog trošenja na luksuzne predmete. Pun Mjesec 17. rasvjetljava vašu društvenu sferu, savršeno za umrežavanje ili pridruživanje novim grupama koje dijele vaše strasti.

Mjesečni horoskop za Vodenjak za rujan 2024
Shutterstock 

U romantičnom životu, retrogradno kretanje Merkura može izazvati nesporazume; strpljenje i jasna komunikacija su ključni. Samce mogu privući nekonvencionalni partneri. Obratite pažnju na zdravlje; Neptun ukazuje na sklonost problemima povezanim sa stresom, stoga dajte prednost tehnikama brige o sebi i opuštanju.

Uključite se u kreativne aktivnosti jer Jupiterov utjecaj može pojačati vaše umjetničke talente. Ovog mjeseca uspostavite ravnotežu između razmišljanja o samoći i društvenog angažmana za optimalan rast, piše Glossy.