Ovaj mjesec donosi dinamičnu mješavinu energija, s planetarnim pokretima koji utječu na naše živote na različite načine. Istražimo što vam zvijezde spremaju ovog rujna.

Strijelac

Zvijezde su naklone Strijelcima u rujnu 2024. Ovo je mjesec širenja vaših horizonata i prihvaćanja novih prilika. Putovanje može biti na vidiku, nudeći ne samo nova iskustva, već i prilike za osobni rast.

Profesionalno, Merkurov utjecaj osigurava jasnu komunikaciju, što ga čini idealnim vremenom za predlaganje novih ideja ili suradnju s kolegama. Financijski, čuvajte se impulzivnog trošenja; koristite Saturnovu energiju uzemljenja kako biste održali svoj proračun uravnoteženim. Veze napreduju pod punim Mjesecom 17., što je idealno za obnavljanje romantike ili produbljivanje veza s voljenim osobama.

Strijelac.jpg
Shutterstock 

Samcima Venera u Lavu predlaže nove intrigantne susrete. Ovog je mjeseca ključno dati prednost zdravlju; uključivanje meditacije ili joge u vašu rutinu može biti od posebne pomoći. Kako Jupiter nastavlja svoj tranzit, on vas potiče da proširite svoje učenje. Upišite se na tečaj ili odaberite novi hobi kako biste proširili svoje vještine.

Razmislite o svojim ciljevima i jasno postavite svoje namjere, budući da ovaj mjesec nudi snažnu mješavinu energije za očitovanje vaših želja, piše Glossy.