Ovaj mjesec donosi dinamičnu mješavinu energija, s planetarnim pokretima koji utječu na naše živote na različite načine. Istražimo što vam zvijezde spremaju ovog rujna.

Škorpion

Za Škorpione, rujan 2024. je transformativan mjesec s fokusom na osobni i profesionalni razvoj. Sunce u Djevici do 23. povećava vaše analitičke sposobnosti, pomaže u strateškom planiranju. Merkur ide izravno 15., razjašnjavajući pitanja komunikacije i donoseći jasnoću.

Venera u vašoj 10. kući do 9. povećava izglede za napredak u karijeri. Od 10., umrežavanje i preispitivanje prošlih prilika pokazalo se korisnim. Financijski, budite oprezni sa svojim ulaganjima oko punog Mjeseca 28. Što se tiče zdravlja, stavite prioritet na svoje emocionalno blagostanje i brigu o sebi. Odnosi se poboljšavaju, posebno u rješavanju prošlih nesporazuma.

Škorpion.jpg
Shutterstock 

Mladi Mjesec 14. nudi priliku za nove početke u osobnim projektima i težnjama. Dok Sunce prelazi u Vagu 23., usredotočite se na postizanje ravnoteže i harmonije u svom životu.

Vjerujte svojim instinktima i ostanite otvoreni za promjene koje vode rastu. Rujan vas potiče da prihvatite transformaciju i iskoristite energiju za pozitivne rezultate. Ostanite odlučni i otporni, Glossy.