Ovaj mjesec donosi dinamičnu mješavinu energija, s planetarnim pokretima koji utječu na naše živote na različite načine. Istražimo što vam zvijezde spremaju ovog rujna.

Djevica

Za Djevice je rujan 2024. mjesec introspekcije i rasta. Sunce u vašem znaku do 23. donosi jasnoću i samosvijest. Usredotočite se na osobne ciljeve i samopoboljšanje. Merkur, vaš vladajući planet, ide izravno 15., razjašnjavajući sve nedavne nesporazume. Ovo je izvrsno vrijeme za komunikaciju i donošenje važnih odluka.

Djevica.jpg
Shutterstock 

Financijski, Venera u vašoj drugoj kući do 9. označava potencijalne dobitke. Od 10. pažljivo preispitajte svoju potrošnju i ulaganja. Što se tiče zdravlja, uravnotežena prehrana i redovita tjelovježba poboljšat će vašu vitalnost. Dana 14., mladi Mjesec u vašem znaku nudi novi početak. Prihvatite nove rutine i pozitivne navike.

Društveno, umrežavanje može dovesti do novih prilika, osobito nakon 23. kada Sunce prijeđe u Vagu. Romantični izgledi su povoljni, stoga otvorite svoje srce novim iskustvima. Strpljenje i upornost vaši su saveznici ovog mjeseca. Zadržite praktičan pristup i izbjegavajte pretjerano analiziranje situacija. Vjerujte svojim instinktima i prihvatite transformativnu energiju rujna, Glossy.