Ovaj mjesec donosi dinamičnu mješavinu energija, s planetarnim pokretima koji utječu na naše živote na različite načine. Istražimo što vam zvijezde spremaju ovog rujna.

Vaga

Rujan 2024. donosi ravnotežu i sklad jer Sunce ulazi u vaš znak 23., osvjetljavajući vam put. Prije toga odvojite vrijeme za razmišljanje i unutarnji rad. S Merkurom koji ide izravno 15., komunikacija u osobnoj i profesionalnoj sferi se poboljšava, ublažavajući sve nedavne napetosti. Venera, vaš vladajući planet, krasi vašu prvu kuću od 10., pojačavajući vaš šarm i privlačnost.

vaga.jpg
Shutterstock 

Povoljno je vrijeme za samoizražavanje i kreativne projekte. Financijski, usredotočite se na planiranje proračuna i dugoročno planiranje, osobito oko punog Mjeseca 28. Što se tiče zdravlja, dajte prednost mentalnom blagostanju i tehnikama upravljanja stresom.

Odnosi su u središtu pozornosti, s prilikama za produbljivanje veza i rješavanje sukoba iz prošlosti. Mladi Mjesec 14. potiče na postavljanje novih namjera i ciljeva. Što se tiče karijere, suradnja može dovesti do značajnog napretka, posebno nakon što Sunce uđe u vaš znak. Vjerujte svojoj intuiciji i težite ravnoteži u svim područjima života. Rujan je za vas mjesec rasta i novih početaka,Glossy.