Ovaj mjesec donosi dinamičnu mješavinu energija, s planetarnim pokretima koji utječu na naše živote na različite načine. Istražimo što vam zvijezde spremaju ovog rujna.

Lav

Za Lavove je rujan 2024. mjesec dinamičnih promjena i rasta. Uz Sunce koje obasjava vaš sektor karijere, spremni ste za značajan profesionalni napredak. Pokažite svoje liderske sposobnosti i hrabro zakoračite prema svojim ciljevima, osobito u prvoj polovici mjeseca. Suradnja će biti ključna, stoga tražite partnerstva koja su u skladu s vašom vizijom.

Sredina rujna može donijeti određenu napetost u osobnim odnosima zbog utjecaja Merkura. Vježbajte strpljenje i jasnu komunikaciju kako biste riješili sve nesporazume. Što se tiče zdravlja, usredotočite se na fizičku spremnost; integrirajte novu rutinu vježbanja za povećanje razine energije.

undefined
Shutterstock 

Financijski, Mjesec nudi mogućnosti za isplativa ulaganja, ali temeljito istraživanje je ključno. Venera potiče vašu kreativnost, stoga se prepustite umjetničkim aktivnostima koje vam donose radost i opuštanje.

Pun Mjesec pred kraj mjeseca baca svjetlo na neriješena emotivna pitanja; prihvatite ovo vrijeme za emocionalno oslobađanje i iscjeljenje. Do kraja mjeseca pronaći ćete jasnoću i obnovljeni entuzijazam za svoje osobne i profesionalne napore, piše Glossy