Ovan

Posao: Za očekivati ​​je da će većina Ovnova osjetiti dodatni pozitivan impuls, posebice kada su u pitanju vodeće uloge i poslovne inicijative. Hrabro naprijed.
Ljubav: Zaokupljenost profesionalnim zadacima i obvezama oduzimat će Ovnu dosta vremena i energije, pa nije isključeno pasivnije ponašanje kada je ljubav u pitanju.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Bik

Posao: Za tipičnog Bika od velike je važnosti nastaviti pažljivo procjenjivati ​​kompletnu situaciju na profesionalnom planu i taktički dozirati angažman, prvenstveno u organizacijskom segmentu.
Ljubav: Naglasak bi mogao biti na slaganju dojmova i okrupnjavanju vlastitih snaga kada su ljubavni odnosi u pitanju, a bolji period za konkretnije poteze tek dolazi.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Na sve moguće načine pokušajte iskoristiti novi val pozitivne poslovne klime, a ako dođe do manjeg zastoja nemojte odustati jer povoljnije okolnosti tek dolaze.
Ljubav: Imate realne šanse da eventualne nesuglasice i verbalne nesporazume sa voljenom osobom riješite na zadovoljavajući način, stoga nemojte žaliti truda i vremena.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Potpuno naporan dan, kako u pogledu dogovora i pregovora oko poslovnih ciljeva, tako i u pogledu realizacije obaveza prema Rakovima, pa je na vama da uložite dodatne napore kako biste se adekvatno prilagodili.
Ljubav: Rutinsko rješavanje tekućih pitanja na polju ljubavnih odnosa trebao bi biti prioritet većine predstavnika ovog znaka.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Objektivno gledano, nekoliko elemenata bitnih za profesionalno djelovanje ide u prilog vašim stavovima i ciljevima, ali ipak malo bolje razmotrite ponudu šansi i prilika, pogotovo kada su nepoznanice u pitanju.
Ljubav: Prisutan je val pozitivne energije koja donosi nova poznanstva ili zbližavanja s osobom koja vam je već pri srcu, pa je za očekivati ​​da vaš šarm plijeni na svakom koraku.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Djevica

Posao: Uobičajena racionalnost i praktičnost u korištenju energije pratit će Djevicu ovog radnog dana, pa se očekuje da sve svoje profesionalne obveze završite na vrijeme i korektno.
Ljubav: Znatno stabilnija klima na emotivnom planu pridonosi pozitivnijem osjećaju i ponašanju pripadnika ovog sazviježđa, pa biste se mogli malo više angažirati, pogotovo kada su u pitanju nova poznanstva.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Vagama je razdoblje da ispolje svoje kreativne potencijale ili se eventualno istaknu u pronalaženju kompromisnog rješenja koje nitko do sada nije uspio vidjeti i realizirati.
Ljubav: Očekuje vas potencijalno lijep dan na ljubavnom planu, ali pod uvjetom da ništa ne forsirate. Opustite se i uživajte.
Zdravlje: Odlično.

Škorpion

Posao: Pokušajte ne pogriješiti zbog slabe koncentracije koja može više ili manje utjecati na konačne rezultate.
Ljubav: Ne bježite od suočavanja s trenutnim problemima i pustite da vrijeme ide svojim tokom. Što prije riješite situaciju, to vas više ljepših stvari čeka u budućnosti.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Pred tipičnim Strijelcima je solidan radni dan, bilo sa stajališta motivacije, bilo na polju organizacije i komunikacije.
Ljubav: Strijelce ovog dana na ljubavnom planu očekuje običan dan ispunjen rutinom sa svim popratnim stvarima.
Zdravlje: Odlično.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Budite spremni ozbiljno zapeti i dodatno se uključiti u poslovni plan, posebno u onim segmentima gdje vaša kompetencija nije presudna.
Ljubav: Nikako nije povoljan trenutak za isticanje ljubavnih dilema i njihovo rješavanje. Budite prije svega strpljivi.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Vodenjak

Posao: Najvažniji poslovni aspekti danas će se uklopiti u vaš sustav vrijednosti i stvoriti solidnu osnovu za realizaciju ideja i vizija koje su ostatku okoline često nerazumljive ili neprihvatljive.
Ljubav: Ako želite stati na kraj nečemu što vam ne ide u prilog kada su u pitanju ljubavni događaji, pokušajte to ne činiti na okrutan način.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Radni entuzijazam i odgovoran odnos prema poslu i obavezama bit će prisutni kod većine pripadnika ove konstelacije, uz upozorenje da budu oprezni u komunikaciji s nadređenima.
Ljubav: Bilo bi dobro da raščistite neke dileme zaostale iz prošlosti, kako biste se opustili u nadolazećim ljubavnim događanjima.
Zdravlje: Vrlo dobro.