Ovan

Posao: Mogući su nesporazumi u komunikaciji sa suradnicima, stoga budite oprezni i barem birajte riječi.
Ljubav: Ako ste planirali negdje izaći s novom simpatijom, moguće je da će se susret odgoditi.
Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Bik

Posao: Vaši poslovni pristupi polako dobivaju na značaju, a na vama je da se još malo strpite dok sve ne sjedne na svoje mjesto.
Ljubav: Danas biste mogli biti u prvom planu kada je u pitanju ljubavna sfera. Zračite neodoljivim šarmom i pozitivnom energijom, što neće proći nezapaženo.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: I dalje možete očekivati ​​neuspjehe, posebno kada su u pitanju komunikacija i papirologija, pa se pokušajte prilagoditi jer ne ovisi sve o vama.
Ljubav: Bit će najbolje da inicijativu danas prepustite drugoj strani i po mogućnosti slobodno vrijeme provedete uz što manje razgovora.
Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Dosta naporan dan pred Rakovima, jer vas očekuju brojne prepreke, posebno u komunikaciji, ali ako je za utjehu, sve je prolaznog karaktera.
Ljubav: Flert i neobavezni razgovor mogli bi vas opustiti i oraspoložiti, naravno ako vam je to u interesu.
Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Danas vas ne očekuju ozbiljne prepreke, ono što vas može iznervirati su neozbiljni i neodgovorni suradnici. Provjerite informacije koje dobijete od njih.
Ljubav: Ovaj dan biste prvenstveno trebali iskoristiti za sređivanje osobnih proturječnih misli, ako ih imate, a zatim za planiranje konkretnijih ljubavnih poteza.
Zdravlje: Solidno.

Djevica

Posao: Promjenjiva energija može današnjim Djevicama uvelike uvjetovati i ograničiti postizanje profesionalnih ciljeva. Radite malo više na fokusu.
Ljubav: Nije povoljan dan za ozbiljne rasprave i polemike, u pitanju su sitnice, koje ne bi trebale stvarati napetost.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Danas bi vam komunikacija i razmjena informacija mogla biti izazov, pa provjerite jeste li sve dobro odradili kako ne bi došlo do nesporazuma.
Ljubav: Možda ćete danas otkriti da ste dugo bili potajno zaljubljeni u nekoga. Nije isključeno da je ta osoba na neki način nedostupna.
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpion

Posao: Mnogi Škorpioni mogli bi dobiti priliku za početak neke nove suradnje. Možda to ima veze s nekim vašim hobijem koji ste zanemarili.
Ljubav: Moguć je susret sa starom simpatijom, što kod vas može izazvati nostalgiju.
Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem.

Strijelac

Posao: Trebali biste pojačati komunikaciju sa suradnicima i nametnuti svoje stavove.
Ljubav: Eventualne nesporazume u komunikaciji možete riješiti samo iskrenom privrženošću voljenoj osobi i nastojanjem da se zajednički nosite s trenutnim problemima.
Zdravlje: Moguće nesanice.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Praktično sve današnje profesionalne aktivnosti tipičnih Jaraca trebale bi biti precizne, vrlo konkretne, stoga budite oprezni kada je u pitanju komunikacija.
Ljubav: Veće promjene nisu realne, ali nije isključeno da ćete biti ugodno iznenađeni mlađom, simpatičnom osobom.
Zdravlje: Dajte sve od sebe da se opustite.

Vodenjak

Posao: Ovaj dan vam može donijeti nekoliko situacija sa kontradiktornim vijestima, ili nesporazumima sa najbližim poslovnim okruženjem, pa je važno da to prebrodite sa što manje iritacije.
Ljubav: Želite li promijeniti svakodnevicu u ljubavnom životu, morat ćete se malo više potruditi.
Zdravlje: Pazite što jedete i pijete.

Ribe

Posao: Vrlo je važno da racionalno koristite energente, posebno zbog dodatnih obaveza koje se mogu pojaviti s vremena na vrijeme.
Ljubav: Gotovo sva vaša trenutna očekivanja na ljubavnom planu, ma koliko realna bila, teško da se mogu ostvariti bez vašeg ozbiljnijeg angažmana.
Zdravlje: Moguće varijacije krvnog pritiska.