Ovan

Posao: Ovog četvrtka nema prepreka na profesionalnom putu Ovnova. Postoji mogućnost naplate nekih nepodmirenih dugova.

Ljubav: Visoka razina strasti i pozitivne energije pratit će danas one članove koji su se zacrtali za neku osvajačku akciju. Samo naprijed.

Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Bik

Posao: Pred Bikovima je odličan dan za završetak ciklusa iz prethodnog razdoblja, te zbog toga dobiju zaslužene pohvale od nadređenih.

Ljubav: Morate uključiti voljenu osobu u svoja druženja i jedno drugome uljepšati vrijeme.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizance ovog četvrtka očekuje povećan obim obaveza, a posebno opterećenje mogu vam predstavljati nedovršene obaveze iz prošlosti.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm danas bi mogli biti posebno izraženi, pa nije isključeno ugodno iznenađenje, a možda i nova ljubav u najavi.

Zdravlje: Pad energije.

žena
Shutterstock 

Rak

Posao: Požurite polako, tako bi sve moglo ići danas za Rakove. Htjeli biste nešto učiniti što prije, ali razne sitnice će vas usporavati. Ne brinite, uspjet ćete sve završiti kako treba.

Ljubav: Nije realno očekivati ​​neke kapitalne promjene na vašem ljubavnom horizontu tijekom današnjeg dana, pokušajte malo razbiti monotoniju, pokrenite se.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Na profesionalnom planu možete postići sve, ali prije svega s puno utrošene mentalne energije. Savjeti na polju ulaganja, možete pogriješiti ili uložiti novac u neku krivu investiciju, pa iz tog razloga ne žurite bez potrebe, bit će povoljnijih prilika.

Ljubav: Vrlo je vjerojatno da ćete imati barem jednu lijepu priliku za novo poznanstvo i uživanje u flertu i neobaveznom čavrljanju.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, ne preskačite obroke.

Djevica

Posao: Promjenjive okolnosti u poslovnom okruženju donijet će većini Djevica povećani opseg poslovnog angažmana s puno nepotpunih informacija.

Ljubav: Lijepom i mirnom pričom mogli biste uspostaviti barem jedan novi kontakt s osobom koja vam već duže vrijeme privlači pažnju. Moguć je i ulazak u vezu.

Zdravlje: Priželjkujete psihofizičko opuštanje.

Dnevni horoskop 28 ožujka 2024
Shutterstock 

Vaga

Posao: Možete očekivati ​​neka zaostala plaćanja, ali nemojte taj novac trošiti na nepotrebne stvari.

Ljubav: Neka vas ne iznenadi želja stare simpatije da obnovi kontakt, pa evo prilike da se pozabavite tom temom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Trebali biste biti malo osjetljiviji na mišljenja drugih, iako vam to baš i nije jača strana. Pokušajte barem strpljivo slušati, možete imati više koristi nego što mislite.

Ljubav: Ne dopustite da neki beznačajni razlozi u potpunosti promijene tok vaše veze. Važno je da na vrijeme reagirate i strpljivo razjasnite eventualne nesporazume.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Neka vam fokus bude na dovršetku započetih obaveza, ali nije isključeno da neka informacija procuri, ne vašom krivnjom.

Ljubav: Mogući su problemi s partnerom vezani za prošlost, zbog čega će doći do poremećaja u vašoj komunikaciji, srećom na kratko.

Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Budite vrijedni, ustrajni u svemu što radite pa možete očekivati ​​da ćete biti pozvani na razgovor i tamo gdje se najmanje nadate. Budite oprezni i ne propuštajte prilike koje će vam sigurno dobro doći.

Ljubav: Val pozitivnih promjena trebao bi zapljusnuti vašu ljubavnu sferu, pa nema razloga da se ne prepustite strastima i uživate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Teško ćete kontrolirati troškove, zbog čega se možete osjećati nesigurno u financijskom segmentu. Povucite ručku.

Ljubav: Strpljenje će vam trebati i na polju ljubavi, a njega danas nećete imati.

Zdravlje: Potrebno vam je psihofizičko opuštanje, meditirajte, šetajte.

Riba

Posao: Moguće je da će vam se nametnuti neke nove obaveze, a nećete imati puno izbora, ali ćete to uspješno obaviti.

Ljubav: Nije isključeno vrlo intrigantno novo poznanstvo. Dobro pratite sve detalje, možda nešto lijepo ispadne iz te priče.

Zdravlje: Vrlo dobro.