Mjesečni horoskop za travanj 2024. donosi velike promjene mnogim horoskopskim znakovima. Iako će biti u znaku retrogradnog Merkura, zvijezde poručuju da se neće petljati sa svima.

Pomrčina u Ovnu i pun Mjesec u Škorpionu zahtijevat će sljedećih mjesec dana da u potpunosti promijene sudbinu mnogih – intenzivno, drastično, brzo. Ovakva se promjena ne događa često, jer je broj promjena u travnju 2024. nevjerojatan.

1. travnja

Sve počinje 1. travnja, kada je datum između pomrčina. Na današnji dan mogući su događaji koji će biti najveće iznenađenje i karmičke su prirode. Vjerojatno će najviše utjecati na odnose s drugim ljudima, jer se pomrčina odvija u znakovima Ovan-Vaga, koji vladaju sferom osjećaja.

Horoskop
Shutterstock 

8. travnja

Sljedeći datum koji donosi horoskop je 8. travnja. Imat ćemo pomrčinu i mladi mjesec u Ovnu, koji je zaslužan za prilično jak napredak. Tada možete zadovoljiti sve svoje interese. Na primjer, odlično je vrijeme za početak važnog projekta ili započinjanje veze.

12. travnja

Nakon toga, 12. travnja, slijedi konjunkcija Merkura i Sunca u Ovnu, što dovodi do skrivenih i tajanstvenih odnosa, ideja ili nekih projekata.

Horoskop
Shutterstock 

18. travnja

Šest dana kasnije, 18. travnja, Venera je u konjunkciji s budućim čvorom. Na ovaj dan mnogi ljudi mogu upoznati svoju srodnu dušu ili će započeti dramatične promjene u postojećim vezama.

Ipak, jedan od glavnih događaja ne samo travnja, već i cijele godine bit će konjunkcija Urana i Jupitera u Biku. To je energija drastičnih financijskih i stambenih promjena koja može utjecati na doslovno sve ljude. Počinje 18. travnja i trajat će do 21. travnja.

24. travnja

Travanj završava snažnim punim Mjesecom u Škorpionu 24. travnja, koji će biti povezan s promjenama na financijskom i intimnom planu života. Dakle, netko može čekati podjelu imovine, a netko prekinuti dugu vezu.