Kraljevska vjenčanja uglavnom su poznata po zadanim formama i raskošnim ceremonijama. Nas je posebno oduševilo vjenčanje švedskog princa Carl Philipa i uspješnog modela Sofie Hellqvist.

Mlada je bila prelijepa u vjenčanici s dugim čipkastim rukavima i slojevima čipke u nijansma bijele boje čiji dizajn potpisuje švedska dizajnerica Ida Sjöstedt. Par je zavjete izrekao u kapeli Kraljevske palače a prema običaju kraljevske obitelji nakon ceremonije par se u kočiji provozao ulicama Stockholma i po prvi put se predstavio kao prinčevski par naciji.

Zanimljivo je kako je par odabrao ne tipičnu glazbu za samu ceremoniju vjenčanja, pa je tako mlada do oltara koračala uz zvuke Enye i pjesme “Father in Heaven”, glasno su se nasmijali kada je princ pokušao staviti vjenčani prsten na pogrešan prst. Uz zvuke benda Coldpay i pjesme “Fix You” te Rihanninog hita “Umbrella” na švedskom ovaj lijepi, ekstravagantan i vrlo zanimljiv par uplovio je u bračnu luku što je pozdravljeno i ispaljivanjem 21 svečanog plotuna!

profimedia-0249700487-527x790

Sve za vaše vjenčanje