Jedan od omiljenih članova žirija kulinarskog televizijskog showa „MasterChef“, Ivan Vukadin, otvorio se u osobnom intervjuu za novi broj Storyja. Simpatičan chef progovara o svom životnom putu i prekretnicama, ljubavi, ali i poslu s obzirom na skorašnje otvaranje restorana Il Ponte u Trogiru. „Naravno da svaki chef, pa tako i ja, priželjkuje svoju oazu gdje može biti domaćin, okupiti tim i kreirati jela i ugođaje kakve je zamislio te stajati iza svega toga. Mislim da je to velika stvar u životu kuhara“, uzbuđeno ističe ovaj perspektivan chef. Osim toga, Ivan otkriva kako je upoznao suprugu Katarinu i koji su mu najdraži trenuci sa sinčićem Gabrijelom.

U Storyju pročitajte i intervju s proslavljenim tenisačem Marinom Čilićem! Nakon nedavno osvojenog turnira u St. Peterburgu govori o opstanku u svijetu vrhunskog tenisa, ali i svojoj zakladi koja omogućuje prilike za razvoj darovitoj djeci. „Neopisiv je osjećaj dobiti fotografije djece koja se igraju na igralištima koja smo sagradili, kad se jave s natjecanja na koja su otišli zahvaljujući stipendiji… Divno je znati da si im barem malo pomogao na tom putu“, govori Marin. Dodatnu radost i veselje obitelji Čilić donijela je i činjenica da im se obitelj povećala za jednog člana, a Marin ima samo tople riječi za svoju suprugu. „Zaista joj se divim kako je podnijela obje trudnoće, porođaje, koliko strpljenja, ljubavi i truda ulaže u odgoj naših dječaka, otkrio nam je ponosni Marin. Više doznajte u novom broju!

Jedna od najpoznatijih modnih influencerica Tamara Kalinić, koja je karijeru u svijetu mode započela prije više od deset godina, za Story govori o šoku nakon nedavne provale u njezin stan te kako se nakon studija farmacije posvetila modi i počela pisati blog The Glam & Glitter koji joj je bio ulaznica u visoko društvo. „Pokrenula sam blog iz goleme ljubavi te u želji da upoznam djevojke diljem svijeta koje zanimaju iste teme“, otvoreno će Tamara. Ekskluzivno za Story ova šarmantna influencerica prisjeća se modnog puta, govori o trendovima i omiljenim odjevnim komadima te komentira sve karakteristike influencerske profesije. Tamara otvoreno govori i o pojedinostima svog ljubavnog života, koji inače skriva od javnosti. „On me podržava i navija za svaki moj uspjeh. Puno mi to znači jer ne bih htjela birati između ljubavi i karijere, oboje je moguće“, govori nam Tamara.

U novom broju Storyja doznajte sve o zanimljivoj životnoj priči dizajnera Calvina Kleina koji i na pragu devetog desetljeća ne posustaje i uživa u životu. Pročitajte i intervju uvijek vedre i nasmijane Tatjane Jurić te otkrijte svijet zagrebačke dizajnerice i magistre kroatologije Dore Rubić koja je nastavila dizajnerskim putem svoje majke. Novi broj Storyja donosi i brojne lifestyle teme o modi, ljepoti, zdravlju i novim trendovima u beauty i gastro sceni uz slatke jesenske recepte. Potražite omiljeni lifestyle tjednik Story na kioscima i svim prodajnim mjestima!

Sve za vaše vjenčanje