• RASPORED SJEDENJA
 • Na svečanostima kao što je vjenčanje, svadbena večera, običaj je da uzvanici imaju označena mjesta sjedenja, posebno ako će vaši uzvanici biti smješteni za okruglim stolovima.
 • Popis uzvanika napravite s velikom pažnjom kako bi se svi uzvanici osjećali maksimalno ugodno, a konačan raspored sjedenja vaših uzvanika završite prema zadnjim potvrdama dolazaka vaših uzvanika.
 • Prilikom raspoređivanja uzvanika važno je voditi računa o željama i potrebama gostiju. Primjerice, ako na vjenčanju sudjeluje veći broj djece odvojite zaseban stol samo za njih uz poseban meni. Stariji uzvanici neka budu smješteni dalje od zvučnika, a mlađi uz plesni podij.
 • U tlocrtnoj izvedbi povodite se za time da bi glavni stol mladenaca trebao imati centralnu poziciju, a uobičajeno je da za njim sjedi šest osoba (mladenci, te kumovi s pratnjom).
  U neposrednoj blizini mladenaca pozicioniraju se stolovi za kojima su smješteni roditelji i uža obitelj. Vodite računa da je standardna dimenzija okruglih stolova predviđena za 8-10 uzvanika po stolu, a radi lakšeg snalaženja prilikom upisivanja neka prvo bude navedeno prezime, pa ime gosta.
  Na ulazu u prostor vjenčane svečanosti važno je istaknuti raspored sjedenja na kojem će uz shematski prikaz dvorane i rasporeda stolova jednostavno biti označeno gdje se nalazi i mjesto sjedenja svakog vašeg uzvanika.
  Naravno da svi detalji, od vanjskog shematskog prikaza do kartice s imenom gosta moraju biti u stilu sa svim detaljima, od pozivnice, cvijeća, boje vjenčanja, meni karte, broj stola… i zato svoje ideje prepustite profesionalcima koji će ih oblikovati s najvećom pažnjom i estetskim kriterijima.
  Više saznajte na www.sansnova.com

Sve za vaše vjenčanje