Listopad se tradicionalno obilježava kao mjesec borbe protiv raka dojke, a u sklopu toga tjednik Story slavi veliki jubilej

Story je bio prvi i posljednjih deset godina ostao jedini lifestyle tjednik koji svoj jedan broj u listopadu u potpunosti posvećuje podizanju svijesti o prevenciji i borbi protiv raka dojke. Story Pink izdanje donosi prepoznatljivu i jedinstvenu naslovnicu, a svojim temama i sadržajem potiče javnost na brigu o vlastitom zdravlju te borbu protiv bolesti koja u Hrvatskoj zahvaća sve više žena.

Zvijezde Storyjeva Pink izdanja ove su godine poznate nezaustavljive ikone Tihana Harapin Zalepugin, Leonarda Lončar i Lana Jurčević koje otkrivaju koliko ih ova tema osobno dotiče, kako djeluju u svojoj svakodnevici da bi prevenirale tu bolest te što poručuju damama koje se trenutačno moraju nositi s tom opakom bolešću.

Koliko su važni redoviti pregledi, prevencija i pravodobna reakcija znaju i glumice Christina Applegate, Kathy Bates, Cynthia Nixon, Rita Wilson te brojne druge poznate dame i muškarci koji su se uhvatili ukoštac s bolešću i pobijedili je.

Jedan od najvažnijih projekata brenda Story, Same Chances, 93. pričom nastavlja promicanje jednakosti podizanjem svijesti javnosti o poštovanju ljudskih prava. Upoznajte drugu stranu Jerka Marića, glazbenika i osnivača benda Adastra. Jerko već godinama angažirano djeluje u društvu kako bi upozorio na problem nasilja među mladima i ženama. Upravo je predstavio i novu pjesmu Adastre koja progovara o tom problemu. Doznajte njegovu inspirativnu priču.

Novi broj donosi i raznovrsne lifestyle teme! Zavirite u luksuznu kuću slavnog holivudskog para Willa i Jade Smith. Doznajte novitete parfemske industrije, što je potrebno za predivnu njegovanu kosu koja će ove jeseni biti na prvome mjestu i pogledajte atraktivna izdanja vojvotkinja u pohodu na stilski tron – Kate vs. Meghan. Ujedno pripremite svoje košarice za jesenske street style trendove, u čemu vam može pomoći brend Story!

DAR SVIMA! Novi Story donosi svima shopping kupone od 13. do 19. listopada s popustima do 40% na dar! Ne propustite Story Shopping Fest i fantastičnu kupnju sa Story kuponima u više od 500 trgovina diljem Hrvatske, a samo u subotu, 16. listopada, ostvarite dodatne pogodnosti za plaćanje Premium Visa karticom.

STORY + DAR shopping kuponi potražite na kioscima od 13. listopada 2021. godine!

#story #storyhr #storyshoppingfest #pbzcard #premiumvisa

Sve za vaše vjenčanje