Vaše vjenčanje mora biti vaše, stoga…

Brojni su se mladenci u procesu planiranja vjenčanja zatekli u situaciji da planiraju vlastito vjenčanje ali na krivim postavkama. Što dovodi do stanja nezadovoljstva, a to je ono što svakako treba izbjeći. Pod dojmom tuđeg vjenčanja, vjenčanja bliskih prijatelja, lijepih fotografija, često se javlja potreba preuzimanja suradnika s nečijih tuđih vjenčanja zato jer im se baš to neko vjenčanje dopalo ili zato što se i inače tim prijateljima dive… A što to daje za rezultat? Viziju vjenčanja koja nije vizija vašeg vjenčanja, i nije odraz vaših želja i osobnosti. A te je i više nego dovoljan razlog za moguće nezadovoljastvo. Jer možda vi volite drugačiji cvjetni stil i neke druge vrste cvijeća, možda bi voljeli potpuno druga jela da budu poslužena vama i vašim uzvanicima.

Zato ne kopirajte tuđa vjenčanja. Zato ne dopustite pritisak da nešto mora biti a da se to nešto ne uklap au vašu sliku o vašem vjenčanju. Vi ste jedinstveni, baš kao i vaša ljubavna priča, vizija vjenčanja… A proslava vjenčanja divna je prilika da pokažete i podijelite ono što je vama važno, od mode, stila, hrane, pića, i to ljudima koje volite.

Zato prije velikih odluka dobro je napuniti se inspiracijom ali je i više nego važno to pročistiti i odlučiti se za ono što ste stvarno vi. Jer tako će se sve složiti u savršeni mozaik. Donosimo fotografije koje podsjećaju koliko je osobnost važan začin svakog vjenčanja.

Tekst M.R.

Fotografije Martina Škrobot, vjenčanje Karmen & Andrej, otok Krk

Sve za vaše vjenčanje