U potrazi za najljepšim svjetskim destinacijama za vjenčanja brojni su parovi odabrali jedinstvene dalmatinske otoke. Otkrijte zašto!

Znate li da se na listi top zemalja za destinacijska vjenčanja Hrvatska nalazi na samom vrhu interesa mladenaca diljem svijeta? I znate li da većina njih nikada prije nije posjetila našu zemlju, ali su se preko fotografija i priča zaljubili u plavo nebo, kristalno čisto more, arhitekturu i povijest? Priče koje vam donosimo potvrđuju to na najljepši mogući način, fotografijama koje su njihovu ljubav za vječnost povezale s našim otocima. Vodimo vas na Brač, Šoltu i Hvar sa željom da neodoljiv trend destinacijskih i elopement vjenčanja bude dio i vaše ljubavne priče. Od brojnih jedinstvenih lokacija naš su odabir otoci i obala jer pružaju savršenu kulisu za sve koji su u potrazi za možda još i nedovoljno otkrivenim biserima. Vodimo vas na putovanje za koje smo sigurni da će vas osvojiti.

Bračka priča, Alice & Matt

Na svakom koraku Brač nudi pregršt oaza koje vas pozivaju da zastanete barem na tren. Ovaj je par bio u potrazi za lokacijom koja će pružiti opuštenu, intimnu atmosferu, prostor okružen maslinicima i vinogradima. Odabrali su Brač i Bol, najstarije mjesto na otoku, poznato po jedinstvenoj plaži Zlatni rat. Odabrali su vjenčanje u vrtu dominikanskog samostana u Bolu koji je kao stvoren za sve o čemu su sanjali. U otočkoj raskoši, vrhunskoj hrani, jutrima, ali i jedinstvenim zalascima sunca uživali su i njihovi uzvanici, kojima se baš kao i ovom paru Brač zauvijek upisao na listu mjesta iz snova.

Fotografije Nina Photo

Sve za vaše vjenčanje