Intimna ceromija pod krovom doma u kojem par i živi jedna je od onih za pamćenje, a ukoliko vas zanima kako dom zvijezde izgleda izunutra – zavirite, moglo bi vas iznenaditi

Čarobna Kalifornija dom je brojnim zvijezdama, a pod zadnje posebno se ističe mjesto Montecito, smješten u okrugu Santa Barbara. To je mjesto adresa Ariane Grande ali i slavnih kao što su  Oprah, Meghan Markle i princ Harry te Katy Perry. A nakon fotografija koje je Ariana Grande objavila nakon intimnog vjenčanja održanog pod krovom njezinog doma upravo u Montecitu pažnju sve više privlači i sama kuća. Osim što je okružena šumarkom te cvjetnim vrtovima, ova kuća privlači i izgledom jer vjerovali  ili ne ova je kuća nastala spajanjem dviju brvnara u tzv. Tudor stilu, originalno izgrađenima u Engleskoj u 18. stoljeću, razmontiranima te prevezenima u Kaliforniju.

Površine oko 500-tinjak kvadrata, ima dvije spavaće sobe, 2 kupaonice, veliki dnevni boravak sa starim kaminom, modernu kuhinju, blagovaonicu, oktogonalnu radnu sobu te garažu. Prije Ariane, vlasnice su bile Ellen Degeneres i Portia de Rossi koje su kuću temeljito uredile. U kući su zadržani originalni elementi poput vidljivih greda i grube žbuke, no veliki ostakljeni prozori i vrata, rasvjetna tijela te suvremen dizajnerski namještaj čine život u njoj puno ugodnijim negoli je vjerojatno bio prije nekoliko stoljeća u Engleskoj. I upravo je ta jednostavnost prostora bila odličnom kulisom i za lijepu ceremoniju vjenčanja Ariane Grande i Daltona Gomeza, vjenčanja održanog u uvjetima pandemije sredinom svibnja 2021., dok je zanimljiva i informacija kako je ovu kuću slavnoj pjevačici prodao upravo Dalton Gomez, inače aget za prodaju nekretnina, dok još nisu bili u vezi.

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje