Na kioscima čeka vas novi broj magazina Sensa. Novi broj u potpunosti je posvećen duši te progovara o njenoj ulozi i nijansama osobne autentičnosti. Inspirirajte se temama o slobodi, životnoj nesputanosti i vratite osjećaj iskonske sebe. U mjesecu kolovozu, uz broj omiljene Sense, možete odabrati i jedan od prigodnih darova; Sensa Sretni dnevnik, hvatač snova (dream catcher) ili Lactovit gel za tuširanje

Ujedno, sve nove Sensa pretplatnike očekuje vrijedan dar – bogati Garnier paket prirodne njege za kožu i kosu. Paket se sastoji od Garnier Fructis Hair Food linije za njegu kose, obogaćene sastojcima prirodnog podrijetla i svježim voćnim mirisom koji budi osjetila. U paketu dolazi i Garnier Botanic Therapy maska s teksturom mlijeka, Garnier BIO noćno ulje, kao i GARNIER BIO hidratantna gel krema obogaćena organskim uljem konoplje. Možete naći i Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe, višefunkcionalnu Garnier Hyaluronic Aloe Jelly kremu te revolucionarnu Garnier Skin Naturals Fresh-Mix masku za lice u maramici s vitaminom C i algama.

U nastavku pročitajte pismo glavne urednice Izabele Vrtar, o temama koje vas očekuju i koje je za vas pripremila vrijedna Sensa redakcija.

Uloga duše

Svaki naš odabir podjednako predstavlja izlaz i ulaz. Kada nešto završava, otvara se prilika za početak nečeg novog, nove misterije života u koju ćemo udahnuti svježu energiju, nove, bolje verzije nas samih… U novom broju Sense otkrivamo mnoge nijanse naše autentičnosti i ustrajemo na njoj.

Biti divlji znači biti vitalan, nesputan, slobodan. Zašto je važno i kako možemo pronaći izgubljenu divljinu u sebi? Pođite s nama na put oslobađanja kreativnosti, osjetila i slobode da budemo ‘mi’… Često je pitanje – kako pomiriti psihičko i duhovno? Kakvu ulogu u tome ima – duša?

Psihologinja nas podsjeća zašto bi ona trebala imati središnju ulogu našeg postojanja i koliko je važno da svoju dušu imamo u svojim rukama. Doznajte kako je koristiti kao orijentir za život…

Duhovne kartice

Organizirati sebe i svoje vrijeme, planove staviti u kontekst, a ciljeve u uokviriti… Mnoge kvalitetne ideje ‘padaju’ na testu upravljanja vremenom. Kako realno i kvalitetno postaviti svoje ciljeve za više slobode i uspjeha… Jeste li ikada osjetili iscjeljujuću snagu knjiga? Biblioterapija pokazuje kako ih koristiti na našem putu do duševnog mira i emotivnog rasta.

Jeste li ikada koristili duhovne kartice? Kako čitati njihove poruke i produbiti povjerenje u vlastitu intuiciju doznajte u velikom prilogu o tom jedinstvenom alatu za duhovni razvoj…

Trend ‘manje je više’ posebno se odnosi na sve popularnije krute šampone. Bilo zbog praktičnog pakiranja ili zbog praćenja zero waste filozofije, saznajte zašto su dobar odabir i kako ih koristiti…

Astrološka psihologija donosi temu o ženskim arhetipovima koji opisuju nađu stvarnu prirodu i unutarnju autentičnost.

Brze ljetne recepte koje donosi food blogerica Antea Piplica puni su cjelovitih, biljnih namirnica i savršeni su od jutra od večeri.

Uživajte!

Sve za vaše vjenčanje