Bez obzira koliko o puno ili malo znate o astrologiji želimo napomenuti da to nije važno jer ovo je još jedan zanimljiv način kako opušteno pristupiti pripremama vlastitog vjenčanja. A zašto Mjesec? Iz razloga što je uz sunčev znak kojem pripadamo ovisno o trenutku rođenja svoj utjecaj u tom trenutku ostavio i Mjesec. Mjesečev znak utječe na naš nutarnji život a poznajući njegov utjecaj možemo pomoći i sami sebi jer kroz ovaj utjecaj otkrivamo više o osobnim i tuđim emocijama. Također taj utjecaj utječe na stil vjenčanja koji priželjkujemo, listu uzvanika, financije pa čak i na boje koje odabiremo za naš veliki dan.

Ukoliko je vaš Mjesec u trenutku rođenja bio u nekom od zračnih znakova, otkrivamo njegov utjecaj na vaše vjenčanje, a za istaknuti je da su zračni znakovi vrlo društveni i vole slobodu u izražavanju. Vole prozračne prostore, unikatne detalje, malo drugačiju vjenčanu modu (haljine u boji, kombinzone), vole zabavne kutke, poput foto kutka, kamiončića s pjenušcem i sl.

Blizanci (21.5. – 21.6.) – vjenčani hashtag, Instagram i brojne objave na društvenim mrežama od svih uzvanika njihov su odabir! Boja koju će rado odabrati za vjenčanje je žuta.

Vaga (23.9. – 23.10.) – Vagom vlada Venera, pa je kod njih sve u znaku ljubavi i ljepote. Romatično cvijeće, glazba, potoci pjenušca ono je o čemu sanjaju. Njihova je boja ružičasta.
Vodenjak (20.1. – 18.2.) – žele odmak od klasičnog, tradicionalnog. već viđenog. Vrlo su slobodni  pri odabiru. A boja koju vole? Plava.
Tekst Martina Rafaeli
Fotografije Rosella Porta, Samantha Gades / Unsplash

Sve za vaše vjenčanje