Kćer Billa Gatesa i Melinde French Gates udala se nakon dvogodišnje veze

Njihova je veza započela prije dvije godine poznanstvom na konjičkim natjecanjima, jer su i Jennifer Gates i njezin sada suprug Nayel Nassar uspješni jahači, a zanimljivo je da je on trenutno rangiran kao 44. jahač na svijetu u prepornskom jahanju, te da je na nedavnim Olimpijskim igrama u Tokiju nastupio za egipatski tim. Par se vjenčao na oniteljskom imanju u okrugu Westchester, New York, a samo se vjenčanje odvijalo kroz dvije ceremonije, islamsku u petak, organizirani za obitelji i manji krug prijatelja, te ceremonijom u subotu koju je održao bliski prijatelj obitelji Gates.

Jennifer Gates i Nayel Nassar
Obiteljsko imanje obitelji Gates, mjesto vjenčanja

Vjenčanje će se pamtiti po kiši koja je počela padati u trenu kada je par završio s fotografiranjem, ali i po pažljivo pripremljenim osobnim zavjetima mladenaca. Mlada je istaknula kako organizacija vjenčanja nije bila nimalo lak proces jer ona je aktivno studirala medicinu a zaručnik se pripremao za Olimpijske igre. Planiranje su komplicirale i epidemiološke mjere ali mladenci su bili sretni što su mogli okupiti svoje uzvanike uz Covid potvrdu ili negativan test na koronu.

Prostor je bio bajkovito uređen, a mladenka, koja je za vjenčanje odabrala custom vjenčanicu dugih rukava dizajnerice Vere Wang s dugačkim velom te buketić bijelih delfinijuma. Djeveruše, odjevene u smaragdno zelene haljine, nosile su buketiće astilbe. Mladoženja je odabrao Armani odijelo te detalj za reverom su bile mirisne đurđice. Jennifer se za drugi dio druženja preodjenula i to u također Vera Wang haljinu, dok su za prvi ples mladenci odabrali pjesmu “Yellow Lights,” koju je napisao i izveo njihov prijatelj umjetnik Harry Hudson. Uzvanike je oduševio catering te torta na šest katova ukrašena makaronima. Usprkos svim izazovima izazovne godine mladenci su u društvu njima najvažnijih ljudi sretno uplovili u bračnu luku.

I zanimljivost za kraj, vjenčanje je koštalo 2 milijuna dolara.

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje