Iza nas je jedna od najšarenijih subotnjih špica ove godine zahvaljujući trendsettericama koje su prošetale svoje najženstvenije ljetne outfite pa su centar Zagreba preplavile ljetne haljine u svim bojama, krojevima i dužinama.

Naš fotograf Robert Gašpert i proteklog je vikenda zabilježio najbolje modne kombinacije, a među odličnim outfitima taj zadatak zaista nije bio lagan.

Primijetili smo i da su se neke dame odlučile na jedan od najslađih uzoraka- točkice.

Točkice su preplavile modne piste ovog proljeća, a ovaj razigrani uzorak brzo je našao mjesto i u street style kombinacijama diljem svjetskih metropola.

Naravno, naše špicerice budno prate trendove pa nimalo ne zaostaju za drugim ljubiteljicama mode.

Jedna je dama tako ponijela efektnu midi haljinu u lepršavim slojevima smeđe boje s bijelim točkicama, a dodatnu dozu ženstvenosti dala su joj gola ramena i natikače s visokom potpeticom.

ZG Street Style
Robert Gašpert 

Druga se odlučila za upadljivu crvenu haljinu bez naramenica dužine do iznad koljena s gustim bijelim točkicama, a kombinirala ju je s bijelim sandalama na platformu koje su joj dodatno produžile noge.

88.jpg
Robert Gašpert 

Treća špicerica oduševila nas je jednostavnom, ali upečatljivom kombinacijom, idealnom za subotnju šetnju gradom. Nosila je bijelu majicu bez rukava koja krojem podsjeća na potkošulju i s njom je kombinirala crne kratke hlačice s bijelim točkicama i šarmantnim volanima na nogavicama. Uz njih je nosila crne špagerice, a kombinaciju je zaokružila crnom šiltericom i sunčanim naočalama mačkastog oblika.

Street style
Robert Gašpert 

Koja vam se od ovih kombinacija s točkicama najviše sviđa? Recite nam u anketi.

Anketa

Koja vam je kombinacija s točkicama najbolja?

Što se protekle subote nosilo na špici, provjerite u galeriji:

Robert Gašpert Špica, 29.6.2024.