Otvorenje restoranskog dijela Time Restaurant&Bara u Petrinjskoj 7 novi je korak naprijed za gastronomsku ponudu grada Zagreba, koja se sve više približava europskim i svjetskim metropolama. Time, koji se u Zagrebu već pozicionirao kao poželjno mjesto za izlazak i druženje kroz svoj bogat večernji program od srijede do subote, otvorenjem azijskog fusion restorana zaokružio je svoju ponudu.

Koncept Time Restaurant&Bara po prvi puta u Zagreb donosi "all in one" metodologiju ugostiteljstva i to kroz ugodan, moderno uređen interijer za 50-ak gostiju u kojem će moći uživati ne samo u kreativnoj fusion kuhinji, već i u izradi sushija pred njima za posebnim sushi barom. Nakon kvalitetnog obroka gostima se pruža mogućnost opuštanja uz digestiv ili neko drugo piće iz bogate ponude bara.
Chef Time Restaurant&Bara Vid Nikolić zaslužan je za pomno osmišljen i originalan meni sastavljen od nepretencioznih i formatom jednostavnih jela, koja su sva na ovaj ili onaj način povezana s Azijom. Dio njih, poput zelenog curryja, vrlo je autentičan, dok drugi dio, poput odreska od lososa, predstavlja modernu "fusion" kuhinju, na zanimljiv način spajajući tradicionalnu europsku kuhinju s azijskim utjecajima.
- Meni Time Restaurant&Bara rezultat je dužeg promišljanja i testiranja te sam uvjeren da predstavlja zanimljivo osvježenje za trenutnu gastronomsku ponudu u Zagrebu. Naš kulinarski tim na čelu sa chefom Vidom Nikolićem iznjedrio je dobro izbalansiranu kombinaciju prepoznatljivih tradicionalnih azijskih jela s onima koja su istinski fusion sinonimi, jer osim velike doze kreativnosti u procesu pripreme uključuju korištenje mnogih modernih kulinarskih tehnika“, – izjavio je Davor Bienenfeld, suvlasnik Time Restaurant&Bara.     Fotografije: Story press