Nagrađivani književnik i poznavatelj povijesti gastronomije Veljko Barbieri u izdanju Profila objavio je novu knjigu naziva ‘Hrvatska kuhinja’. Riječ je o svojevrsnom nastavku njegova hita ‘Priča o dalmatinskoj kuhinji’, a nudi 606 recepata iz svih krajeva Hrvatske. Knjiga je podijeljena na poglavlja: predjela i salate; juhe; rižota, tjestenine, kruhovi; jela od povrća; jela od mesa; jela od ribe, rakova, školjaka, glavonožaca, žaba i puževa te kolači, a Veljko nam je sam otkrio koliko je dugo i kako prikupljao recepte.
Sinteza recepata Veljka Barbierija - 'Hrvatska kuhinja'
Najčitanije
Najnovije
'Ne napadajte moju zemlju!’: Karleuša ponovila optužbe na račun Hrvatske, Severina opet glavna meta
Silvija iz 'Braka na prvu' kreće po svjetsku slavu: Hoće li postati prva Hrvatica u poznatom realityju?
Valentina već osjeća leptiriće zbog Dejana, a Dottie razočarana Josipom: 'Koketiram, ali nije se uključio!'

