Nagrađivani književnik i poznavatelj povijesti gastronomije Veljko Barbieri u izdanju Profila objavio je novu knjigu naziva ‘Hrvatska kuhinja’. Riječ je o svojevrsnom nastavku njegova hita ‘Priča o dalmatinskoj kuhinji’, a nudi 606 recepata iz svih krajeva Hrvatske. Knjiga je podijeljena na poglavlja: predjela i salate; juhe; rižota, tjestenine, kruhovi; jela od povrća; jela od mesa; jela od ribe, rakova, školjaka, glavonožaca, žaba i puževa te kolači, a Veljko nam je sam otkrio koliko je dugo i kako prikupljao recepte.
Sinteza recepata Veljka Barbierija - 'Hrvatska kuhinja'
Tjedni horoskop od 18. do 24. kolovoza 2025.: Sve je u znaku Djevice koja nam pomaže poduzeti male ali značajne korake
Govorimo o kosi: Podsjećamo kako prirodno održavati plave pramenove u savršenoj nijansi i nakon mora i sunca
COOK WITH STORYBOOK: Volite mega sendviče i TikTok food trendove? Vrijeme je za Kitchen Sink Sandwich