Nagrađivani književnik i poznavatelj povijesti gastronomije Veljko Barbieri u izdanju Profila objavio je novu knjigu naziva ‘Hrvatska kuhinja’. Riječ je o svojevrsnom nastavku njegova hita ‘Priča o dalmatinskoj kuhinji’, a nudi 606 recepata iz svih krajeva Hrvatske. Knjiga je podijeljena na poglavlja: predjela i salate; juhe; rižota, tjestenine, kruhovi; jela od povrća; jela od mesa; jela od ribe, rakova, školjaka, glavonožaca, žaba i puževa te kolači, a Veljko nam je sam otkrio koliko je dugo i kako prikupljao recepte.
Sinteza recepata Veljka Barbierija - 'Hrvatska kuhinja'
Ove godine čeka nas 12 retrogradnih kretanja planeta: Svaki od njih donosi nam svoju vrstu kaosa - evo koji prvi
Lemontini kao omiljeni ljetni proizvod za usne, ali i zlatni lanac kao fashion dodatak? Hailey i dalje sve radi savršeno
Dugo, duže, maksi: Ljeto je i ne skidamo se iz haljina, osvježite ideju kako ih nositi