U organizaciji Narodnog radija, 24 sata i PIK Vrbovca održao se treći po redu već tradicionalni „Narodni roštilj uz PIK“ na Jarunskom jezeru u Zagrebu. Neizostavan gurmanski događaj posjetili su i poznati mesoljupci Ivana Radovniković, Denis Dumančić, Branko Ognjenović i voditelj cijelog događanja Davor Dretar Drele.
Odličnu atmosferu dodatno su zagrijali i poznati gosti koji su se i sami okušali u spravljanju ukusnih mesnih specijaliteta PIK Vrbovca te pokazali kako su
vrlo vješti u pripremi roštilja, a još spretniji u zabavnom druženju uz ukusne delicije.
Zagrepčani su se okupili u velikom broju na Jarunu te još jednom dokazali kako su ljubitelji aktivnosti u prirodi, a pogotovo ako je riječ o pripremi roštilja, jer baš svatko ima neku svoju malu tajnu zbog čega je njegov roštilj najbolji. Upravo su se na Jarunu povodom „Narodnog roštilja uz PIK“ r
azmjenjivali tajni recepti među majstorima od roštilj zanata uz dobro raspoloženje i odlične primamljive mirise roštilja, koji su privukli i slučajne prolaznike.
U natjecateljskom dijelu programa pod voditeljskom palicom Davora Dretara Dreleta, od pet ekipa koje su se prijavile na ovo natjecanje pobijedila je ekipa Teletabisa i to u vrlo tijesnoj borbi. Ekipa Renome produkcija, treće mjesto je proslavila kupanjem u Jarunu te najavila povratak na Bundek 12. svibnja, gdje planiraju konačno i pobijediti.
Veselo društvo prvi je ovosezonski roštilj pripremilo na poznatom okupljalištu zagrebačkih ljubitelja roštilja Jarunu te uz odličnu atmosferu, mesne delicije PIK Vrbovca i tamburaški sastav Slavonski san obilježilo početak turneje „Narodnog roštilja uz PIK“. Iz subote u subotu sve do početka lipnja roštiljade će se održati u Rijeci, zagrebačkom Bundeku, Slavonskom Brodu, Osijeku i Zadru te će zasigurno razveseliti brojne ljubitelje ovog „sporta“ i okupiti mnoštvo ljudi u svakom gradu.